Hírek

Megújul a VFO Group

A VFO Group a hazánkban legnépszerűbb képernyőolvasó és –nagyító szoftverek gyártója, alapítványunk a cégcsoport egyedüli magyarországi partnere, termékeinek hazai forgalmazója.

A Freedom Scientific, AI Squared, Optelec és Paciello Group cégeket összefogó VFO cégcsoport ezentúl Vispero néven áll a vak és gyengénlátó emberek szolgálatában. A névváltoztatás oka, hogy az új elnevezés a korábbinál is egyértelműben fejezi ki a cégcsoport küldetését és feladatait. A latin eredetű név a „látás" és a „remény" szavakból származó szóösszetétel. Azt fejezi ki, hogy a cég a vak és gyengénlátó emberek önállóságát, függetlenségét kívánja előmozdítani szoftvereivel és az elmúlt évtizedekben összegyűlt tudásanyagával a támogatótechnikai eszközök gyártása terén.

Alapítványunk továbbra is elérhetővé teszi Magyarországon a Vispero cégcsoport által fejlesztett képernyőolvasó -, képernyőnagyító szoftvereket és hardver eszközöket. Az Ország licenc a látássérült emberekért programban ingyenesen igényelhető JAWS for Windows, ZoomText, Fusion és MAGic szoftverek a cégcsoport termékei.

Aki többet szeretne tudni a Visperoról, látogasson el a www.vispero.com weboldalra.
2018-10-03,
Nyomtatás gomb Nyomtat