Ugrás a főoldalra
Ugrás a tartalomra
Hivatkozások aláhúzása
English summary

A MAGic képernyőnagyító programról

 

A MAGic egy képernyőnagyító program, amely a gyengénlátó emberek számára könnyíti meg a számítógép-használatot. Működésének lényege, hogy felnagyítja a képernyőn látható információkat. Azok, akik számára könnyebbséget jelent, ha nemcsak látják, de hallják is a képernyőn megjelenő tartalmakat, bekapcsolhatják a MAGic program beszédtámogatását. A felhasználói tapasztalatok szerint a program gyorsabbá, átláthatóbbá teszi a számítógépen végzett munkát. Másik nagy előnye, hogy működése az egyéni igényeknek megfelelően testreszabható, használata nem fárasztja a szemet.

A szoftverrel akár 60-szoros nagyítást is beállíthatunk ötféle nagyítási szisztéma szerint.

A MAGic képernyőnagyító programhasználatát megkönnyíti a MAGic nagyfeliratos billentyűzet, ami önmagában is jól használható a gyengénlátó emberek számára. A MAGic nagyfeliratos billentyűzet szabványos betűkiosztással, vastag erősen kontrasztos billentyűkkel, a nagyítás mértékét szabályzó görgőkkel segíti a szoftver használatát.

Alapítványunk a MAGic képernyőnagyító program egyedüli magyarországi forgalmazója. Honosító csapatunk már több mint 15 éve dolgozik a program újabb és újabb verzióinak honosításán, a szoftver első honosított változata a 8.01-es verzió volt. Honosítási munkánk során nemcsak a gyártó cég, a Freedom Scientific által kiadott javításokat építjük be a magyar verzióba, hanem figyelembe vesszük a magyar felhasználók kéréseit is.

Az Informatika a Látássérültekért Alapítvány programhonosítói csapatának köszönhetően jelenleg a legújabb Windows-rendszerekkel együttműködő MAGic 14.0 verzió áll a magyar gyengénlátó emberek rendelkezésére.

A program legújabb változatáról, a MAGic 14.0-ről valamint a MAGic korábbi verzióiról ezen a hivatkozáson olvashatnak részletesen.

 

Informatika a Látássérültekért Alapítvány - Főoldal

Kiemelt információk

1% - SOK SZÁZ ESÉLY

Kérjük, hogy adója 1%-ának felajánlásával Ön is támogassa alapítványunk közhasznú tevékenységét!

Adószámunk: 18171776-2-42.

Átlagosan 4 adózó 1%-os felajánlásából már beszerezhető és felszerelhető egy használt számítógép, 12 felajánlásból egy képernyő nagyító szoftver, mellyel egy látássérült ember internetezni, e-mailezni, dolgozni vagy tanulni tud, ami hozzásegítheti őt ahhoz, hogy teljesebb, emberhez méltó életet élhessen.

További információk

 

Az Informatika a Látássérültekért Alapítvány levelezési listái

Az Infoalap terméktámogatásának részeként évek óta működtet különböző levelezési listákat.

További információk

 

Lapról Hangra

Lapról Hangra portál

Látó önkéntesek felolvasásában meghallgathatóvá válnak a nyomtatásban megjelenő újságcikkek.

Tovább a Lapról Hangra portálra

 

 

Az akadálymentességről kis- és középvállalkozásoknak

A Vodafone Digitális Díj logója

ORSZÁG LICENC

Most ingyenesen igényelhetők a JAWS for Windows, a ZoomText, a Fusion és a MAGic programok teljeskörű használatát lehetővé tevő licencek.

Licenc igénylés
Ország licenc szoftverek letöltési oldala
Kérdések és válaszok az ország licencről

 

Made by FortuNet
Az oldal tetejére