Ugrás a főoldalra
Ugrás a tartalomra
Hivatkozások aláhúzása
English summary

Ügyfélszolgálat

Cím: 1145 Budapest,Szugló utca 9 – 15.
Telefon:
(1) 273-3188, (70) 295-9288
E-mail: helpdesk@infoalap.hu
Ügyfélszolgálati idő: kedden és csütörtökön 9-17 óra között.

Hogy miért is van szükség a látássérült emberek számára „saját” informatikai ügyfélszolgálatra? A számítástechnika sajátos alkalmazása miatt. Amíg egy látó ember egérrel és monitorral használhatja a számítógépet, addig egy vak felhasználónak kizárólag a billentyűparancsokra kell építenie, egy gyengénlátónak pedig ismernie kell az egyes színkiemelési, nagyítási lehetőségeket. A látó informatikusok közül is csak kevesen ismerik ezeket a parancsokat, nem beszélve azokról a speciális képernyőolvasó és képernyőnagyító szoftverekről, amelyek nélkülözhetetlenek számukra.

Ügyfélszolgálatunk tehát a látássérült emberek sajátos igényeinek megfelelően kínálja szolgáltatásait. Az érdeklődők megismerkedhetnek a vak és a gyengénlátó emberek tanulását, munkavállalását és szabadidős tevékenységeit megkönnyítő speciális szoftverekkel, mint pl. a JAWS for Windows, a Fusion, a Zoomtext, a MAGic, a DEX, az Infoalap Reader vagy éppen a BeLin. Ezen túl munkatársunk bemutatja, és az érdeklődők kipróbálhatják az alapítvány által forgalmazott hardver eszközöket: FOCUS 14 és 40 Blue Braille-kijelzők, TOPAZ olvasótévék, a RUBY digitális kézinagyító család, ONYX nagyítókamera, Traveller HD, Clear View C, Clear reader +, Plustek OpticBook könyvszkenner.

Ha a fenti szoftverekkel vagy hardver eszközökkel informatikai gondja akadna, ne habozzon, hívja ügyfélszolgálatos munkatársainkat vagy írjon e-mailt. Személyes ügyfélszolgálattal is rendelkezésre állunk alapítványi irodánkban a fent megadott ügyfélszolgálati nyitvatartási időben.

 

Írjon nekünk!
A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező
Informatika a Látássérültekért Alapítvány - Főoldal

Kiemelt információk

Az Informatika a Látássérültekért Alapítvány levelezési listái

Az Infoalap terméktámogatásának részeként évek óta működtet különböző levelezési listákat.

További információk

 

Lapról Hangra

Lapról Hangra portál

Látó önkéntesek felolvasásában meghallgathatóvá válnak a nyomtatásban megjelenő újságcikkek.

Tovább a Lapról Hangra portálra

 

 

ORSZÁG LICENC

Most ingyenesen igényelhetők a JAWS for Windows, a ZoomText, a Fusion és a MAGic programok teljeskörű használatát lehetővé tevő licencek.

Licenc igénylés
Ország licenc szoftverek letöltési oldala
Kérdések és válaszok az ország licencről

 

Made by FortuNet
Az oldal tetejére