Ugrás a főoldalra
Ugrás a tartalomra
Hivatkozások aláhúzása
English summary

A ZoomText képernyőnagyító programról

 

A ZoomText felnagyítja a képernyőn látható tartalmat, ezáltal a gyengénlátó felhasználók számára egyszerűbbé és gyorsabbá teszi a számítógép-használatot. A program nemcsak a képernyőn látható információk felnagyítására képes, hanem azok hangos felolvasására is, kamerafunkciója pedig egy bármilyen – HD felbontású – webkamera használatával azt is lehetővé teszi, hogy újságokat, könyveket, egyéb nyomtatott kiadványokat és más apróbb tárgyakat is nagyításban nézhessen a felhasználó számítógépe képernyőjén.

A ZoomText csak nagyító változatban és nagyító/felolvasó változatban is a felhasználók rendelkezésére áll.

  • A ZoomText Nagyító változat azokat az eszközöket tartalmazza, amelyekkel nagyítani, kontrasztosabbá és olvashatóbbá lehet tenni minden elemet, ami megjelenik a képernyőn.
  • A ZoomText Nagyító/Felolvasó változat a ZoomText Nagyító összes funkcióját megtartva kiegészíti azt a gyengénlátó felhasználók számára kialakított képernyő- és dokumentum-felolvasási képességgel. A ZoomText felolvasóeszközei jól használhatóak a tanulási-, az olvasási- illetve az ezekhez kapcsolódó más nehézségekkel élő felhasználók számára is.

A ZoomText mindkét változata mindenféle korosztályú és iskolázottsági szintű felhasználó számára nagyobb függetlenséget biztosít az otthoni- vagy szabadidős tevékenységben, az iskolai eredmények elérésében, illetve a munkahelyi feladatok elvégzésében.

Alapítványunk a Zoomtext képernyőnagyító program egyedüli magyarországi forgalmazója. Honosító csapatunk már több mint 8 éve dolgozik a program újabb és újabb verzióinak honosításán. Munkánk során nemcsak a gyártó cég, az amerikai AiSquared által kiadott javításokat építjük be a magyar verzióba, hanem figyelembe vesszük a magyar felhasználók kéréseit is.

Programhonosítói csapatunknak köszönhetően jelenleg a legújabb Windows-rendszerekkel együttműködő verzió áll a magyar gyengénlátó emberek rendelkezésére.

A program legújabb változatáról ezen a hivatkozáson olvashatnak részletesen.

 

Informatika a Látássérültekért Alapítvány - Főoldal

Kiemelt információk

1% - SOK SZÁZ ESÉLY

Kérjük, hogy adója 1%-ának felajánlásával Ön is támogassa alapítványunk közhasznú tevékenységét!

Adószámunk: 18171776-2-42.

Átlagosan 4 adózó 1%-os felajánlásából már beszerezhető és felszerelhető egy használt számítógép, 12 felajánlásból egy képernyő nagyító szoftver, mellyel egy látássérült ember internetezni, e-mailezni, dolgozni vagy tanulni tud, ami hozzásegítheti őt ahhoz, hogy teljesebb, emberhez méltó életet élhessen.

További információk

 

Az Informatika a Látássérültekért Alapítvány levelezési listái

Az Infoalap terméktámogatásának részeként évek óta működtet különböző levelezési listákat.

További információk

 

Lapról Hangra

Lapról Hangra portál

Látó önkéntesek felolvasásában meghallgathatóvá válnak a nyomtatásban megjelenő újságcikkek.

Tovább a Lapról Hangra portálra

 

 

Az akadálymentességről kis- és középvállalkozásoknak

A Vodafone Digitális Díj logója

ORSZÁG LICENC

Most ingyenesen igényelhetők a JAWS for Windows, a ZoomText, a Fusion és a MAGic programok teljeskörű használatát lehetővé tevő licencek.

Licenc igénylés
Ország licenc szoftverek letöltési oldala
Kérdések és válaszok az ország licencről

 

Made by FortuNet
Az oldal tetejére