Ugrás a főoldalra
Ugrás a tartalomra
Hivatkozások aláhúzása
English summary

Hírek

Feliratkozás RSS-re
Egy színes egyéniség portréja

Egy színes egyéniség portréja

Az utóbbi időben feltöltött hanganyagok között számos tudományos cikk található meg a Lapról hangra oldalon, amelyek egy jelentős részét Kovács Lukács olvasta fel nekünk. Ha a hétvégéjüket szeretnék a természetben tölteni, vagy egy-egy nép történelmét és kultúráját közelebbről is megismerni, ebben az esetben is keressék az általa felolvasott hanganyagokat! Ha olvasóink között akad, akit komolyabban érdekelnek különböző autók specifikációi, szintén a fentebb említett fiatalember tolmácsolásában talál magának olvasnivalót. Egyik leglelkesebb felolvasónk a legkülönbözőbb témájú cikkek közül választ olvasnivalót, ezért úgy döntöttem, beszélgetek vele.

bővebben
A Chip magazin áprilisi számának cikkajánlója

A Chip magazin áprilisi számának cikkajánlója

Kedves Olvasóink!
Pregh Balázs ismét megörvendeztet bennünket minőségi hanganyagaival. Profi tippekkel, egy kis nosztalgiával, friss hírekkel és tesztekkel megérkezett a Chip magazin áprilisi száma. Fogadják szeretettel!

bővebben
INFOALAP – TUDÁST, SZOFTVEREKET, ESZKÖZÖKET KÍNÁLNAK

INFOALAP – TUDÁST, SZOFTVEREKET, ESZKÖZÖKET KÍNÁLNAK

Az Informatika a Látássérültekért Alapítvány, röviden: Infoalap a magyar látássérült embereknek kifejlesztett informatika zászlóshajója, amióta csak megalakult. Kevés civil szervezet, nonprofit gazdasági egység mondhatja el magáról, hogy működése nyomán forradalmi változás következett be egy társadalmi csoport életlehetőségeiben. Márpedig itt ez a helyzet.

bővebben
A Chip magazin áprilisi számának cikkajánlója

A Chip magazin márciusi számának cikkajánlója

Kedves Olvasóink!

Friss tesztekkel, profi tippekkel, egy érdekes portréval, remek bemutatókkal és szórakoztató nosztalgiával megérkezett a Chip magazin márciusi száma Pregh Balázs tolmácsolásával. Fogadják szeretettel a magazin cikkajánlóját!

bővebben
Informatika a Látássérültekért Alapítvány - Főoldal

Kiemelt információk

1% - SOK SZÁZ ESÉLY

Kérjük, hogy adója 1%-ának felajánlásával Ön is támogassa alapítványunk közhasznú tevékenységét!

Adószámunk: 18171776-2-42.

Átlagosan 4 adózó 1%-os felajánlásából már beszerezhető és felszerelhető egy használt számítógép, 12 felajánlásból egy képernyő nagyító szoftver, mellyel egy látássérült ember internetezni, e-mailezni, dolgozni vagy tanulni tud, ami hozzásegítheti őt ahhoz, hogy teljesebb, emberhez méltó életet élhessen.

További információk

 

Lapról Hangra

Lapról Hangra portál

Látó önkéntesek felolvasásában meghallgathatóvá válnak a nyomtatásban megjelenő újságcikkek.

Tovább a Lapról Hangra portálra

 

 

ORSZÁG LICENC

Most ingyenesen igényelhetők a JAWS for Windows, a ZoomText, a Fusion és a MAGic programok teljeskörű használatát lehetővé tevő licencek.

Licenc igénylés
Ország licenc szoftverek letöltési oldala
Kérdések és válaszok az ország licencről

 

Made by FortuNet
Az oldal tetejére