Ugrás a főoldalra
Ugrás a tartalomra
Hivatkozások aláhúzása
English summary

Hírek

Feliratkozás RSS-re

Közlemény

Az Informatika a Látássérültekért Alapítvány ezúton értesíti tisztelt ügyfeleit, hogy 2020. március 18-tól a személyes ügyfélszolgálata nyitvatartását határozatlan időre felfüggeszti, és az irodai rendelkezésre állását is csak ügyeleti rendben biztosítja.

bővebben
A Braille-verseny győztese

A Braille-verseny győztese

Anna anyukájával érkezik a versenyre, izgatott, hiszen ma tartják a nemzetközi Braille verseny magyarországi fordulóját. Döntő nap a mai, tovább jut-e a végső megmérettetésre. Hátizsákjából előveszi fülhallgatóját és a telefonjára csatlakoztatja, majd a Braille-Pen eszközéért nyúl és az ölébe helyezi. Izgatottan várakozik.

bővebben
Mi mindent érhetünk el 1%-kal?

Mi mindent érhetünk el 1%-kal?

Az Informatika a Látássérültekért Alapítvány látássérült és látó munkatársai immár húsz éve azért dolgoznak, hogy a modern technika eszközeivel megkönnyítsék a vak és gyengénlátó emberek mindennapjait.

bővebben
Lapról Hangra februári cikkajánló

Lapról Hangra februári cikkajánló

Citruslekvár
Dragomán György a Nők Lapja 2020. évi 5. számában megjelent cikkében ismét elvarázsolja az olvasót sokszínű írásával. Nemcsak azt tudjuk meg belőle, hogyan kell citrusfélékből lekvárt készíteni, hanem testközelből élhetjük át az elkészítés folyamatát, sőt, nosztalgiázhatunk is egy kicsit vele.
A cikk átélésében Hornai Gábor van segítségünkre, akiről kiderül, igazi arisztokratikus angolsággal ejti ki a „marmalade” szót:

bővebben
Megjelent a JAWS for Windows, a ZoomText és a Fusion 2020 szoftverek márciusi frissítése

Megjelent a JAWS for Windows, a ZoomText és a Fusion 2020 szoftverek márciusi frissítése

Örömmel jelentjük be, hogy elérhetővé vált a JAWS, a ZoomText és a kettőt egyesítő Fusion 2020 szoftverek március havi frissítése.
Az Office 365 és az Office 2019 irodai programcsomagok alkalmazásainak támogatása sokat fejlődött. Ezek közül kiemelendő az Outlook és a Word. A JAWS immár felolvassa a Word dokumentumok táblázatainak sor- és oszlopcímeit a táblázat navigációs billentyűparancsok használatakor, ill. ennek működése testre szabható a szövegszerkesztő közvetlen beállításaiban.

bővebben
Informatika a Látássérültekért Alapítvány - Főoldal

Kiemelt információk

1% - SOK SZÁZ ESÉLY

Kérjük, hogy adója 1%-ának felajánlásával Ön is támogassa alapítványunk közhasznú tevékenységét!

Adószámunk: 18171776-2-42.

Átlagosan 4 adózó 1%-os felajánlásából már beszerezhető és felszerelhető egy használt számítógép, 12 felajánlásból egy képernyő nagyító szoftver, mellyel egy látássérült ember internetezni, e-mailezni, dolgozni vagy tanulni tud, ami hozzásegítheti őt ahhoz, hogy teljesebb, emberhez méltó életet élhessen.

További információk

 

Lapról Hangra

Lapról Hangra portál

Látó önkéntesek felolvasásában meghallgathatóvá válnak a nyomtatásban megjelenő újságcikkek.

Tovább a Lapról Hangra portálra

 

 

ORSZÁG LICENC

Most ingyenesen igényelhetők a JAWS for Windows, a ZoomText, a Fusion és a MAGic programok teljeskörű használatát lehetővé tevő licencek.

Licenc igénylés
Ország licenc szoftverek letöltési oldala
Kérdések és válaszok az ország licencről

 

Made by FortuNet
Az oldal tetejére