Ugrás a főoldalra
Ugrás a tartalomra
Hivatkozások aláhúzása
English summary

Alapítványi hírek

Megjelent a MAGic képernyõnagyító magyar verziója, a JAWS for Windows 6.20-as, szintén magyar verziója, jelentõsen bõvült honlapunk, valamint megváltozott a használt gépes pályázatunk eredményhirdetésének idõpontja.Örömmel jelentjük, hogy elkészült a MAGic képernyõnagyító program honosítása. A program jelenleg egyedülálló a maga nemében: ez az egyetlen, magyar nyelven is elérhetõ professzionális képernyõnagyító szoftver!

Hasonló örömmel közöljük, hogy elkészült a hazai látássérült számítógép-felhasználók körében már jól ismert JAWS for Windows 6.20-as képernyõolvasó program magyar nyelvû verziója! A program két változatban jelent meg a Windows 95,98, Me, valamint a Windows 2000/XP operációs rendszerek alá.

A honosított JAWS for Windows 6.20 és a MAGic 9.30 programok demo verziói is letölthetõek honlapunk Letöltés oldaláról.

Ezúton értesítjük továbbá az érdeklõdõket, hogy a használt számítógépekre kiírt pályázatunk elbírálása sajnos elhúzódott, a döntés várható új idõpontja: 2005. december 15. Addig is kérjük szíves türelmüket! (Ez a hír a képernyõolvasó és képernyõnagyító szoftverekre kiírt pályázat nyerteseit nem érinti, azok átadásának idõpontja változatlan!)

Jelentõsen bõvült továbbá honlapunk: a JAWS for Windows programhoz immár a teljes FAQ (Gyakran feltett kérdések) és TSN (Technikai tippek felhasználóknak) címû anyag elérhetõ a Terméktámogatás / JAWS for Windows oldalon. A fordítást a Freedom Scientific honlapja alapján Torma Zsolt készítette, reméljük, a hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk majd ezeken az oldalakon!

Újdonságok a Letöltés oldalon

 

Hír elküldése e-mail-ben űrlap mutatása

"Informatika a látássérültekért" Alapítvány - Főoldal

Kiemelt információk

Az Informatika a Látássérültekért Alapítvány levelezési listái

Az Infoalap terméktámogatásának részeként évek óta működtet különböző levelezési listákat.

További információk

 

Lapról Hangra

Lapról Hangra portál

Látó önkéntesek felolvasásában meghallgathatóvá válnak a nyomtatásban megjelenő újságcikkek.

Tovább a Lapról Hangra portálra

 

 

ORSZÁG LICENC

Most ingyenesen igényelhetők a JAWS for Windows, a ZoomText, a Fusion és a MAGic programok teljeskörű használatát lehetővé tevő licencek.

Licenc igénylés
Ország licenc szoftverek letöltési oldala
Kérdések és válaszok az ország licencről

 

Made by FortuNet
Az oldal tetejére