Ugrás a főoldalra
Ugrás a tartalomra
Hivatkozások aláhúzása
English summary

Fejlesztések a TOPAZ olvasótévé legújabb modelljein

A vásárlók visszajelzései alapján a fejlesztő Freedom Scientific két fontos fejlesztést is bevezetett a TOPAZ olvasótévé legújabb kiadásában.

Mint ismert, a monitor eddig csak felfelé és lefelé volt 30 fokban elforgatható, hogy a monitor elhelyezkedése alkalmazkodjon a felhasználó magasságához. A monitor most már a függőleges tengely körül is elforgatható, balra és jobbra akár 90 fokban is. Ez nagyban megkönnyíti, hogy egyszerre több személy is használhassa az olvasótévét, ami hasznos lehet például tanárok iskolai prezentációja során.

 A TOPAZ olvasótévé elforgatott monitorral

A második fejlesztés, hogy a központi vezérlő gombok között megjelent egy új funkciógomb, a képkimerevítő gomb. A gomb megnyomásával a képernyőn látható kép rögzül, és akkor is folyamatosan megtekinthető, ha a kamera alatti dokumentum elmozdul. Ez megkönnyíti, hogy a már kikeresett és megfelelően megjelenített információ (például telefonszám, recept) folyamatosan olvasható maradjon a képernyőn.

 A TOPAZ olvasótévé új funkcióbillentyű-kiosztása

A TOPAZ asztali olvasótévé 17, 19 vagy 22”-os monitorral vagy monitor nélküli verzióban is, változatlan áron megvásárolható alapítványunknál. Az új verzió ára a korábbihoz képest változatlan. A megvásárlásához vagy árajánlat-kéréshez kérjük, keresse értékesítő kollégáinkat az (1) 273-3181-es telefonszámon vagy az e-mail címen.

Hír elküldése e-mail-ben űrlap mutatása

"Informatika a látássérültekért" Alapítvány - Főoldal

Kiemelt információk

1% - SOK SZÁZ ESÉLY

Kérjük, hogy adója 1%-ának felajánlásával Ön is támogassa alapítványunk közhasznú tevékenységét!

Adószámunk: 18171776-2-42.

Átlagosan 4 adózó 1%-os felajánlásából már beszerezhető és felszerelhető egy használt számítógép, 12 felajánlásból egy képernyő nagyító szoftver, mellyel egy látássérült ember internetezni, e-mailezni, dolgozni vagy tanulni tud, ami hozzásegítheti őt ahhoz, hogy teljesebb, emberhez méltó életet élhessen.

További információk

 

Az Informatika a Látássérültekért Alapítvány levelezési listái

Az Infoalap terméktámogatásának részeként évek óta működtet különböző levelezési listákat.

További információk

 

Lapról Hangra

Lapról Hangra portál

Látó önkéntesek felolvasásában meghallgathatóvá válnak a nyomtatásban megjelenő újságcikkek.

Tovább a Lapról Hangra portálra

 

 

Az akadálymentességről kis- és középvállalkozásoknak

A Vodafone Digitális Díj logója

ORSZÁG LICENC

Most ingyenesen igényelhetők a JAWS for Windows, a ZoomText, a Fusion és a MAGic programok teljeskörű használatát lehetővé tevő licencek.

Licenc igénylés
Ország licenc szoftverek letöltési oldala
Kérdések és válaszok az ország licencről

 

Made by FortuNet
Az oldal tetejére