Ugrás a főoldalra
Ugrás a tartalomra
Hivatkozások aláhúzása
English summary

Az Infoalap a LÁRESZ szakmai konferenciáján

2024.06.03.

Szuhaj Mihály előadást tart a konferencián2024 május 31. és június 1. között került megrendezésre a Látássérült Személyek Rehabilitációját Szolgáló Egyesület, a LÁRESZ szakmai konferenciája, melyen meghívott előadóként az alapítvány elnöke Szuhaj Mihály és informatikai szakértője Herczeg Lajos is előadást tartott.

A konferenciát „Látássérülés – az oktatás, nevelés, rehabilitáció tágabb horizontjai” címmel, az ELTE BGGYK Ecseri úti campusán tartották. Angol és finn szakemberek mellett előadást hallhattak a résztvevők többek között Dr. Cs. Ferenczi Szilviától (Széchenyi programiroda), Dr. Havasi Ágnestől, (ELTE BÁRCZI, MASZK kutatócsoport), Dr. Bata Tímeától (LÁRESZ) és Dr. Csákvári Judittól (LÁRESZ).

Herczeg Lajos előadást tart a konferenciánAz Infoalap képviseletében az alapítvány elnöke, Szuhaj Mihály a rehabilitáció szolgálatában álló klasszikus informatikai eszközöket, hardvereket és szoftvereket mutatta be, valamint beszélt az alapítványnak az Európai Unió által támogatott JOGos érdek projektjében, a webes akadálymentesítés terén végzett tevékenységéről.

Az Infoalap munkatársa Herczeg Lajos a mesterséges intelligenciának a fogyatékos emberek érdekében történő felhasználását, valamint az ebben rejlő jövőbeni lehetőségeket mutatta be.

 

 

Hír elküldése e-mail-ben űrlap mutatása

Informatika a Látássérültekért Alapítvány - Főoldal

Kiemelt információk

1% - SOK SZÁZ ESÉLY

Kérjük, hogy adója 1%-ának felajánlásával Ön is támogassa alapítványunk közhasznú tevékenységét!

Adószámunk: 18171776-2-42.

Átlagosan 4 adózó 1%-os felajánlásából már beszerezhető és felszerelhető egy használt számítógép, 12 felajánlásból egy képernyő nagyító szoftver, mellyel egy látássérült ember internetezni, e-mailezni, dolgozni vagy tanulni tud, ami hozzásegítheti őt ahhoz, hogy teljesebb, emberhez méltó életet élhessen.

További információk

 

Az Informatika a Látássérültekért Alapítvány levelezési listái

Az Infoalap terméktámogatásának részeként évek óta működtet különböző levelezési listákat.

További információk

 

Lapról Hangra

Lapról Hangra portál

Látó önkéntesek felolvasásában meghallgathatóvá válnak a nyomtatásban megjelenő újságcikkek.

Tovább a Lapról Hangra portálra

 

 

Az akadálymentességről kis- és középvállalkozásoknak

A Vodafone Digitális Díj logója

ORSZÁG LICENC

Most ingyenesen igényelhetők a JAWS for Windows, a ZoomText, a Fusion és a MAGic programok teljeskörű használatát lehetővé tevő licencek.

Licenc igénylés
Ország licenc szoftverek letöltési oldala
Kérdések és válaszok az ország licencről

 

Made by FortuNet
Az oldal tetejére