Ugrás a főoldalra
Ugrás a tartalomra
Hivatkozások aláhúzása
English summary

Adományozás Veszprémben

A Vakok és Gyengénlátók Veszprém Megyei Egyesülete április 19-én ünnepélyes keretek között vette át az Erste Bank és a társadományozó "Informatika a látássérültekért" Alapítvány adományait.

Csehné Huszics Márta egyesületi elnök elmondta, hogy az Erste Bank tíz darab, jó minőségű használt számítógépet ajánlott fel számukra. Az „Informatika a látássérültekért” Alapítvány munkatársai ezeket az eszközöket felújították, felszerelték jogtiszta operációs rendszerrel és a speciális vakügyi szoftverek demo változataival.

A veszprémi átadó ünnepség résztvevői

Az országos hatáskörű „Informatika a látássérültekért” Alapítvány képviseletében Szuhaj Mihály kuratóriumi elnök vett részt az ünnepségen. Elmondta, hogy legfőbb céljuk minél több vak és gyengénlátó ember számára láthatóvá tenni a világot az informatika vívmányaival.

A VGYVME elnöksége pályázati úton fog a tíz számítógépből nyolcat meghirdetni, míg két darab az egyesület irodájában áll majd a tagok rendelkezésére (pl. számítástechnikai tanfolyam céljára).

Köszönet illeti mindazokat, akik hozzájárultak a veszprémi adományozás sikeréhez, melynek révén ismét további látássérült emberek számára tárulhat ki a világ!

 

Hír elküldése e-mail-ben űrlap mutatása

"Informatika a látássérültekért" Alapítvány - Főoldal

Kiemelt információk

Az Informatika a Látássérültekért Alapítvány levelezési listái

Az Infoalap terméktámogatásának részeként évek óta működtet különböző levelezési listákat.

További információk

 

Lapról Hangra

Lapról Hangra portál

Látó önkéntesek felolvasásában meghallgathatóvá válnak a nyomtatásban megjelenő újságcikkek.

Tovább a Lapról Hangra portálra

 

 

ORSZÁG LICENC

Most ingyenesen igényelhetők a JAWS for Windows, a ZoomText, a Fusion és a MAGic programok teljeskörű használatát lehetővé tevő licencek.

Licenc igénylés
Ország licenc szoftverek letöltési oldala
Kérdések és válaszok az ország licencről

 

Made by FortuNet
Az oldal tetejére