Ugrás a főoldalra
Ugrás a tartalomra
Hivatkozások aláhúzása
English summary

Személyi változás az alapítvány kuratóriumában

Személyi változás történt alapítványunk kuratóriumában: Helesfai Katalin helyét Matolcsi Tamás vette át 2011 áprilisától.

Helesfai Katalin, korábban a Vakok Általános Iskolájának igazgatónője 2006 őszén csatlakozott az alapítvány kuratóriumához. Az elmúlt négy és fél év során konstruktív javaslataival, aktív szerepvállalásával hatékonyan támogatta a testület munkáját. Az alapítvány kuratóriuma és munkatársai nevében ezúton is köszönjük mindig mosolygós, fáradhatatlan helytállását!

Matolcsi Tamás még 1993-ban került kapcsolatba a látássérült emberek informatikai eszközeivel, hiszen polgári szolgálatosként az ő nevéhez fűződik az MVGYOSZ Informatikai Csoportjának megalapítása, majd később, mint a szövetség dolgozója, annak üzemeltetése. Tamás, bár néhány év múlva a versenyszférában helyezkedett el, tagja lett az alapítvány első kuratóriumának is, amiről később személyes okok miatt mondott le. Jelenleg az OnLiveIT Kft. ügyvezetőjeként a SAP Business One ügyviteli rendszer forgalmazásával foglalkozik.

A kuratórium összetételéről az alapító MVGYOSZ Elnöksége jogosult dönteni, a kuratórium ugyanakkor maga is tehet javaslatot, és a testület egyhangúlag Matolcsi Tamást jelölte a megüresedő kurátori pozíció betöltésére. Az MVGYOSZ elnöksége elfogadta a személyi javaslatot, majd a változtatást az illetékes bíróság is jóváhagyta. Tehát az új alapító okirat értelmében a kuratórium névsora az alábbi: Szuhaj Mihály elnök, Matolcsi Tamás, Mednyánszki Judit, Sinka Imre, Sinka-Fábri Tímea kuratóriumi tagok.

Reméljük, hogy a megújult kuratórium segítségével az alapítvány továbbra is dinamikusan, az új lehetőségekre nyitottan tudja majd szolgálni a látássérült emberek érdekeit az informatikában rejlő lehetőségek mind teljesebb körű kiaknázásával!

Hír elküldése e-mail-ben űrlap mutatása

"Informatika a látássérültekért" Alapítvány - Főoldal

Kiemelt információk

1% - SOK SZÁZ ESÉLY

Kérjük, hogy adója 1%-ának felajánlásával Ön is támogassa alapítványunk közhasznú tevékenységét!

Adószámunk: 18171776-2-42.

Átlagosan 4 adózó 1%-os felajánlásából már beszerezhető és felszerelhető egy használt számítógép, 12 felajánlásból egy képernyő nagyító szoftver, mellyel egy látássérült ember internetezni, e-mailezni, dolgozni vagy tanulni tud, ami hozzásegítheti őt ahhoz, hogy teljesebb, emberhez méltó életet élhessen.

További információk

 

Az Informatika a Látássérültekért Alapítvány levelezési listái

Az Infoalap terméktámogatásának részeként évek óta működtet különböző levelezési listákat.

További információk

 

Lapról Hangra

Lapról Hangra portál

Látó önkéntesek felolvasásában meghallgathatóvá válnak a nyomtatásban megjelenő újságcikkek.

Tovább a Lapról Hangra portálra

 

 

Az akadálymentességről kis- és középvállalkozásoknak

A Vodafone Digitális Díj logója

ORSZÁG LICENC

Most ingyenesen igényelhetők a JAWS for Windows, a ZoomText, a Fusion és a MAGic programok teljeskörű használatát lehetővé tevő licencek.

Licenc igénylés
Ország licenc szoftverek letöltési oldala
Kérdések és válaszok az ország licencről

 

Made by FortuNet
Az oldal tetejére