Ugrás a főoldalra
Ugrás a tartalomra
Hivatkozások aláhúzása
English summary

Braille-jet nyomtató

A BrailleJet projekt

Amellett, hogy ma már mindenki használ számítógépet, a Braille-írás-olvasás továbbra is fontos része a vak emberek életének. A Braille-könyvek adják meg az olvasásnak azt az élményét, ami mindenkit elvarázsol, aki szereti kezébe fogni, átlapozni, saját hangsúlyai, olvasási sebessége szerint élvezni a könyvet. Azok számára is nélkülözhetetlen a Braille-írás, akik idegen nyelvet tanulnak, és szeretnék helyesen leírni a szavakat, vagy hatékonyan részt venni a párbeszédes órai gyakorlatokban; azoknak, akik bonyolult képleteket vagy jogi szövegeket olvasnak, ahol minden írásjelnek jelentésváltoztató szerepe lehet.

Mivel az Infoalap munkatársai a személyes érintettség okán tudják, hányfajta tevékenység elvégzésekor lehet segítségünkre a Braille-írás-olvasás, örömmel veszünk részt a b.my.jet nyomtató fejlesztésében és tesztelésében. Ez egy poralapú nyomtatási technikára épülő eszköz, segítségével egyszerűen és költséghatékonyan lehet majd hosszabb-rövidebb braille szövegeket, sőt ábrákat is nyomtatni.

Ahogyan minden más nemzetközi projektünkről, a b.my.jet fejlesztésünkről is beszámolunk honlapunkon.

További információ:

http://cerc.hu/portfolio-posts/braillejet/

 

Informatika a Látássérültekért Alapítvány - Főoldal

Kiemelt információk

1% - SOK SZÁZ ESÉLY

Kérjük, hogy adója 1%-ának felajánlásával Ön is támogassa alapítványunk közhasznú tevékenységét!

Adószámunk: 18171776-2-42.

Átlagosan 4 adózó 1%-os felajánlásából már beszerezhető és felszerelhető egy használt számítógép, 12 felajánlásból egy képernyő nagyító szoftver, mellyel egy látássérült ember internetezni, e-mailezni, dolgozni vagy tanulni tud, ami hozzásegítheti őt ahhoz, hogy teljesebb, emberhez méltó életet élhessen.

További információk

 

Lapról Hangra

Lapról Hangra portál

Látó önkéntesek felolvasásában meghallgathatóvá válnak a nyomtatásban megjelenő újságcikkek.

Tovább a Lapról Hangra portálra

 

 

ORSZÁG LICENC

Most ingyenesen igényelhetők a JAWS for Windows, a ZoomText, a Fusion és a MAGic programok teljeskörű használatát lehetővé tevő licencek.

Licenc igénylés
Ország licenc szoftverek letöltési oldala
Kérdések és válaszok az ország licencről

 

Made by FortuNet
Az oldal tetejére