Ugrás a főoldalra
Ugrás a tartalomra
Hivatkozások aláhúzása
English summary

Segítség az adományozott Philips Voice tracer 7655 digitális diktafonok használatához

Alapítványunk számára rendkívül fontos, hogy pályázati nyerteseit ne csupán hozzájuttassa a különböző eszközökhöz, hanem segítse is őket azok használatában. Sokak számára gondot jelentett a Philips Voice tracer 7655 digitális diktafonok által létrehozott, speciális ZVR hangfájlok képernyőolvasó programmal történő konvertálása. Örömmel értesítünk mindenkit, hogy kollégáink megtalálták a probléma megoldását.

Mostantól honlapunkon keresztül elérhetővé válik egy ingyenes és rendkívül egyszerűen használható szoftver, amelynek segítségével a ZVR fájlok WAV fájlokká alakíthatóak át. A szoftver minden, a Microsoft által is támogatott operációs rendszeren működik. A Tabulátor megnyomásával lehet tájékozódni az „Open” (megnyitás), a „Convert” (Konvertálás) és a „Close” (Bezárás) gombok között.  A konvertálásra kiválasztott fájlokat érdemes elmenteni a számítógépünkre. A program az átalakított fájlt az eredeti, ZVR fájl mellé helyezi el. A WAV hangfájllá átkonvertált fájl a diktafonon túl nagy helyet foglalna el. Mivel a diktafon nem képes ezt lejátszani, ezért érdemes az átalakított és az eredeti fájlt is a számítógépen tárolni.

Honlapunkon elérhető a Philips Voice tracer 7655 digitális diktafon alapítványunk látássérült munkatársai által összeállított, részletes kézbevételi használati útmutatója és a speciális konvertáló program is.

Reméljük, hogy ezzel is megkönnyítettük felhasználóink számára a pályázaton nyert digitális diktafonok használatát. Hamarosan bemutatunk honlapunkon néhány pályázati nyertest, akik elmesélik, hogyan teszi számukra könnyebbé a hétköznapokat a digitális diktafon.

 

Hír elküldése e-mail-ben űrlap mutatása

"Informatika a látássérültekért" Alapítvány - Főoldal

Kiemelt információk

1% - SOK SZÁZ ESÉLY

Kérjük, hogy adója 1%-ának felajánlásával Ön is támogassa alapítványunk közhasznú tevékenységét!

Adószámunk: 18171776-2-42.

Átlagosan 4 adózó 1%-os felajánlásából már beszerezhető és felszerelhető egy használt számítógép, 12 felajánlásból egy képernyő nagyító szoftver, mellyel egy látássérült ember internetezni, e-mailezni, dolgozni vagy tanulni tud, ami hozzásegítheti őt ahhoz, hogy teljesebb, emberhez méltó életet élhessen.

További információk

 

Az Informatika a Látássérültekért Alapítvány levelezési listái

Az Infoalap terméktámogatásának részeként évek óta működtet különböző levelezési listákat.

További információk

 

Lapról Hangra

Lapról Hangra portál

Látó önkéntesek felolvasásában meghallgathatóvá válnak a nyomtatásban megjelenő újságcikkek.

Tovább a Lapról Hangra portálra

 

 

Az akadálymentességről kis- és középvállalkozásoknak

A Vodafone Digitális Díj logója

ORSZÁG LICENC

Most ingyenesen igényelhetők a JAWS for Windows, a ZoomText, a Fusion és a MAGic programok teljeskörű használatát lehetővé tevő licencek.

Licenc igénylés
Ország licenc szoftverek letöltési oldala
Kérdések és válaszok az ország licencről

 

Made by FortuNet
Az oldal tetejére