Ugrás a főoldalra
Ugrás a tartalomra
Hivatkozások aláhúzása
English summary

Mi mindent érhetünk el + 1 %-kal?

1% - SOK SZÁZ ESÉLYAz Informatika a Látássérültekért Alapítvány immár több mint húsz éve azért dolgozik, hogy a modern technika eszközeivel megkönnyítse a vak és gyengénlátó emberek mindennapjait.

Az alapítványunk által honosított szoftverek, munkatársaink által fejlesztett speciális tréninganyagok adják az alapot ahhoz, hogy egy látássérült ember dolgozni tudjon, hogy egy vak diák minden tanórán egyenrangúan részt vehessen.

Lapról hangra közösségi kezdeményezésünk segíti a látássérült emberek informálódását.

Ügyfélszolgálatos kollégáink készséggel, rengeteg tapasztalattal, hatalmas kreativitással és empátiával állnak a felmerülő informatikai kérdések elé, mindent beállítanak, megmutatnak, elmagyaráznak a hozzájuk forduló ügyfeleknek.

Abban, hogy egy vak vagy gyengénlátó diák hozzájuthat az általunk akadálymentesített matematikaikiadványokhoz, a matematika akadálymentes leírásának megtanulásához szükséges tréninganyagokhoz, a könnyen érthető kommunikáció eszközével írt (KÉK) számítógép – és okostelefon használatot elmagyarázó tananyagainkhoz, vagy részt vehet a nyaranta megrendezésre kerülő nemzetközi kommunikációs és informatikai táborban, nagy szerepe van az Ön adó 1%-ának.

Ha megtisztel bennünket adó 1%-ának felajánlásával, akkor mindig gondoljon egy vak vagy gyengénlátó diákra, aki kezében okostelefonjával, vidáman vesz részt osztálya közösségi életében.

Képzeljen el egy vak vagy gyengénlátó fiatalt, aki az alapítványunk által honosított képernyőolvasó és –nagyító programok használatával éppen átküldi évfolyamtársainak a jegyzeteit e-mailben.

Gondoljon egy felnőttre, aki egy cégnél dolgozik, fogadja a hívásokat, rögzíti az adatokat, fordítja az idegen nyelvű szöveget, jogi tanácsadást nyújt vagy épp szoftvert fejleszt.

Abban, hogy informatikai segítő tevékenységünk ennyire szerteágazó, és a legkülönbözőbb élethelyzetben élő emberek számára hozzáférhető, hatalmas plusz az Ön adó 1%-a.

1%-kal az is elérhető, ami első látásra lehetetlennek tűnik.

1% pont elég ahhoz, hogy beszéljen a számítógép, szkenneljen az akadálymentes szoftver, és 1% kell ahhoz is, hogy egy vak vagy gyengénlátó ember azt érezze, nagyot fordult az élete, élhetőbb lett a világ a technika segítségével.

Ha Ön is úgy gondolja, hogy 1% csodákra képes, akkor támogasson bennünket adó 1%-ának felajánlásával, hogy közösen tegyük láthatóvá a világot!

Alapítványunk adószáma: 18171776-2-42

 

Hír elküldése e-mail-ben űrlap mutatása

Informatika a Látássérültekért Alapítvány - Főoldal

Kiemelt információk

1% - SOK SZÁZ ESÉLY

Kérjük, hogy adója 1%-ának felajánlásával Ön is támogassa alapítványunk közhasznú tevékenységét!

Adószámunk: 18171776-2-42.

Átlagosan 4 adózó 1%-os felajánlásából már beszerezhető és felszerelhető egy használt számítógép, 12 felajánlásból egy képernyő nagyító szoftver, mellyel egy látássérült ember internetezni, e-mailezni, dolgozni vagy tanulni tud, ami hozzásegítheti őt ahhoz, hogy teljesebb, emberhez méltó életet élhessen.

További információk

 

Lapról Hangra

Lapról Hangra portál

Látó önkéntesek felolvasásában meghallgathatóvá válnak a nyomtatásban megjelenő újságcikkek.

Tovább a Lapról Hangra portálra

 

 

ORSZÁG LICENC

Most ingyenesen igényelhetők a JAWS for Windows, a ZoomText, a Fusion és a MAGic programok teljeskörű használatát lehetővé tevő licencek.

Licenc igénylés
Ország licenc szoftverek letöltési oldala
Kérdések és válaszok az ország licencről

 

Made by FortuNet
Az oldal tetejére