Ugrás a főoldalra
Ugrás a tartalomra
Hivatkozások aláhúzása
English summary

Plustek OpticBook 3800

 

Plustek OpticBook 3800

A látássérült emberek számára a szkenner nem csupán irodai munkaeszköz, hanem a mindennapokat megkönnyítő segédeszköz is. Ahhoz ugyanis, hogy a papíron kapott iratokat, számlákat, vagy csak egy érdekes könyvet elolvasson egy látássérült ember, egy magas felbontású és könnyen kezelhető szkennerre van szüksége. A Plustek Opticbook ilyen készülék. Nagy előnye, hogy oldalt nincs rajta kiugró szegély, ezért nem kell a könyvgerincet az üveglaphoz nyomnunk. A gyorsan és halkan működő szkenner további előnye, hogy egyszerűen kiválaszthatjuk, színes, szürke vagy fekete-fehér színekkel olvassuk-e be a képet. A Plustek Opticbook és ABBYY Finereader együttes használata megkönnyíti a látássérült emberek mindennapjait, akik számára a szkennelés egyszerű, az olvasást segítő, gyors és gördülékenyen folyamattá válik.

Plustek OpticBook 3800

Egyszerű, innovatív megoldás könyvek szkennelésére

Az 1986-ban alakult, taiwani székhelyű Plustek Inc. a világ egyik vezető szkenner gyártója, számos országban rendelkezik képviseleti irodával. A társaság számos újítást vezetett be a lapolvasók piacán, évről évre egyre több szakmai elismerést tudhat magáénak kiváló technikai jellemzőkkel bíró szkennereinek köszönhetően.

A Plustek szabadalmazás alatt álló SEE (Shadow Elimination Element – Árnyék Eltávolító Egység) technológiájával bármilyen könyv teljesen simán fekszik az OpticBook 3800 üveglapján.  Az eredmény egy tökéletesen szkennelt kép, mely mellőzi a könyvoldalak közepén megjelenő árnyékolódást és a sorok torzulását.

A nagy költségvetésű vállalkozásoknak, könyvtáraknak és múzeumoknak szánt professzionális könyvszkennerekkel ellentétben az OpticBook 3800 megfizethető megoldást nyújt kisebb könyvtárak, olvasótermek, tanulók, tanárok, egyetemek, kis irodák, családok és magánszemélyek számára.

Hagyományos eszközzel szkennelt könyv
OpticBook 3800-zal szkennelt könyv

 

 
További információért kérjük, forduljon értékesítésünkhöz illetve ügyfélszolgálatunkhoz.
 

 

Informatika a Látássérültekért Alapítvány - Főoldal

Kiemelt információk

1% - SOK SZÁZ ESÉLY

Kérjük, hogy adója 1%-ának felajánlásával Ön is támogassa alapítványunk közhasznú tevékenységét!

Adószámunk: 18171776-2-42.

Átlagosan 4 adózó 1%-os felajánlásából már beszerezhető és felszerelhető egy használt számítógép, 12 felajánlásból egy képernyő nagyító szoftver, mellyel egy látássérült ember internetezni, e-mailezni, dolgozni vagy tanulni tud, ami hozzásegítheti őt ahhoz, hogy teljesebb, emberhez méltó életet élhessen.

További információk

 

Lapról Hangra

Lapról Hangra portál

Látó önkéntesek felolvasásában meghallgathatóvá válnak a nyomtatásban megjelenő újságcikkek.

Tovább a Lapról Hangra portálra

 

 

ORSZÁG LICENC

Most ingyenesen igényelhetők a JAWS for Windows, a ZoomText, a Fusion és a MAGic programok teljeskörű használatát lehetővé tevő licencek.

Licenc igénylés
Ország licenc szoftverek letöltési oldala
Kérdések és válaszok az ország licencről

 

Made by FortuNet
Az oldal tetejére