Ugrás a főoldalra
Ugrás a tartalomra
Hivatkozások aláhúzása
English summary

Infoalap Reader

Az Infoalap Reader 1.0 szkennelő és optikai karakterfelismerő program

A látássérült embereknek hatalmas segítséget nyújtanak az egyes optikai karakterfelismerő szoftverek. Az önálló életvitel egyik fontos eszközévé váltak ezek a programok, többségükért azonban fizetni kell, amelyet nem minden vak és gyengénlátó ember engedhet meg magának. Alapítványunk erre a problémára reagálva készítette el az Infoalap Reader elnevezésű, ingyenes optikai karakterfelismerő programot.

Az Infoalap Reader 1.0 program felülete egyszerű és felhasználóbarát. Egy lapolvasó segítségével, a programmal be lehet olvastatni a nyomtatott szöveget tartalmazó papír alapú dokumentumokat. A beolvastatás automatizálható, így a több oldalas dokumentumok feldolgozása rövidebb ideig tart. Továbbá a képfájlokból történő szövegfelismertetésre is lehetőséget biztosít a program, támogatja a legnépszerűbb képfájl formátumok és a PDF dokumentumok feldolgozását.

Az Infoalap Reader 1.0 program ingyenesen tölthető le honlapunk letöltések oldaláról vagy az alábbi közvetlen hivatkozásokról.


Mivel az Infoalap Reader 1.0 több olyan – független fejlesztő forrástól származó – összetevőre épül, amelyek működésére csak közvetett hatásunk van, ezért köszönjük, ha megosztják velünk a használat során szerzett tapasztalataikat és visszajelzéseikkel segítik programunk további fejlődését. Számítunk építő észrevételeikre.

A programról további információk kérhetőek Molnár Ákostól az alapítvány ügyfélszolgálatán a helpdesk@infoalap.hu email címen, illetve a +36-1-273-3188-as vagy a +36-70-295-9288-as telefonszámon.

A szoftverfejlesztés a Fogyatékos Személyek Esélyegyenlőségéért Közhasznú Nonprofit Kft. támogatásával valósult meg.

További információért kérjük, forduljon értékesítésünkhöz illetve ügyfélszolgálatunkhoz.

 

Informatika a Látássérültekért Alapítvány - Főoldal

Kiemelt információk

1% - SOK SZÁZ ESÉLY

Kérjük, hogy adója 1%-ának felajánlásával Ön is támogassa alapítványunk közhasznú tevékenységét!

Adószámunk: 18171776-2-42.

Átlagosan 4 adózó 1%-os felajánlásából már beszerezhető és felszerelhető egy használt számítógép, 12 felajánlásból egy képernyő nagyító szoftver, mellyel egy látássérült ember internetezni, e-mailezni, dolgozni vagy tanulni tud, ami hozzásegítheti őt ahhoz, hogy teljesebb, emberhez méltó életet élhessen.

További információk

 

Lapról Hangra

Lapról Hangra portál

Látó önkéntesek felolvasásában meghallgathatóvá válnak a nyomtatásban megjelenő újságcikkek.

Tovább a Lapról Hangra portálra

 

 

ORSZÁG LICENC

Most ingyenesen igényelhetők a JAWS for Windows, a ZoomText, a Fusion és a MAGic programok teljeskörű használatát lehetővé tevő licencek.

Licenc igénylés
Ország licenc szoftverek letöltési oldala
Kérdések és válaszok az ország licencről

 

Made by FortuNet
Az oldal tetejére