Ugrás a főoldalra
Ugrás a tartalomra
Hivatkozások aláhúzása
English summary

Köszönet önkénteseinknek

December 5-e az önkéntesek napja. Önök, a Lapról hangra olvasói és mi, az Infoalap munkatársai nagyon szerencsések vagyunk, amiért nálunk nemcsak egy nap szól az évben az önkéntesekről. Az önkéntesek az év minden napján ott vannak a nappalinkban, gondolatban mellettünk ülnek a reggeli kávé mellett, hogy együtt átlapozzuk az újságot. Utána a „Hozzászólok” rovatban vagy a fórumban pedig megbeszéljük, hogy mennyi érdekes hírről, tudományos újdonságról vagy a bulvár világnak melyik eseményéről is olvastunk együtt: Önök, önkéntesek, és mi, látássérült olvasók.

A Lapról hangja felolvasói és olvasói a legkülönbözőbb korosztályú, világnézetű, és más-más érdeklődésű emberek. Ami viszont évek óta összeköt minket, az az újságolvasás szeretete és a kíváncsiság.

Vannak az önkénteseink között olyanok, akik az iskolai közösségi szolgálat részeként kezdenek felolvasni, aztán mindnyájunk nagy örömére nálunk maradnak. Van, aki nyugdíjasként szeretné egy, másoknak is hasznos tevékenységgel eltölteni a szabadidejét. Nagyon sokan, este a munka és a háztartási teendők befejezése után ülnek le, és adnak a nagyon kevés idejükből nekünk annyit, amennyi alatt felolvasnak egy fontos, különös, vagy éppen megható újsághírt.

December 5-én, az önkéntesség napján minden látássérült olvasónk nevében szeretnénk köszönetet mondani önkénteseinknek, akik idejüket és hangjukat adják az újságokhoz, akik a mindennapjaink részévé váltak, akik nekünk, velünk és értünk olvasnak. Köszönjük!

 

Hír elküldése e-mail-ben űrlap mutatása

"Informatika a látássérültekért" Alapítvány - Főoldal

Kiemelt információk

1% - SOK SZÁZ ESÉLY

Kérjük, hogy adója 1%-ának felajánlásával Ön is támogassa alapítványunk közhasznú tevékenységét!

Adószámunk: 18171776-2-42.

Átlagosan 4 adózó 1%-os felajánlásából már beszerezhető és felszerelhető egy használt számítógép, 12 felajánlásból egy képernyő nagyító szoftver, mellyel egy látássérült ember internetezni, e-mailezni, dolgozni vagy tanulni tud, ami hozzásegítheti őt ahhoz, hogy teljesebb, emberhez méltó életet élhessen.

További információk

 

Az Informatika a Látássérültekért Alapítvány levelezési listái

Az Infoalap terméktámogatásának részeként évek óta működtet különböző levelezési listákat.

További információk

 

Lapról Hangra

Lapról Hangra portál

Látó önkéntesek felolvasásában meghallgathatóvá válnak a nyomtatásban megjelenő újságcikkek.

Tovább a Lapról Hangra portálra

 

 

Az akadálymentességről kis- és középvállalkozásoknak

A Vodafone Digitális Díj logója

ORSZÁG LICENC

Most ingyenesen igényelhetők a JAWS for Windows, a ZoomText, a Fusion és a MAGic programok teljeskörű használatát lehetővé tevő licencek.

Licenc igénylés
Ország licenc szoftverek letöltési oldala
Kérdések és válaszok az ország licencről

 

Made by FortuNet
Az oldal tetejére