Ugrás a főoldalra
Ugrás a tartalomra
Hivatkozások aláhúzása
English summary

Költözik az Infoalap

Az Informatika a Látássérültekért Alapítvány hamarosan új telephelyre, a 1145 Budapest, Szugló utca 9-15. szám alatti irodaházba költözik.
A költözés miatt 2023. június 22. és július 7-e között személyes ügyfélfogadásunk szünetel, július 10-én hétfőn pedig már az új telephelyünkön várjuk kedves ügyfeleinket.

Alapítványunk nyolc éven át tartó irodabérlés után 2014-ben költözött a Vakok Állami Intézete Ida utcai épületéből, annak felújítása miatt, a szintén zuglói, Bácskai utca 29/b szám alatti irodaházba. Csendes, befogadó közegre találtunk új helyünkön, és látássérült ügyfeleink is gyorsan megtanulták az útvonalat ügyfélszolgálatunkhoz. Jól éreztük itt magunkat, de az irodaház tulajdonosa idén úgy döntött, hogy más hasznosítást szán az épületnek, ezért minden bérlőnek ki kell költöznie június végéig. Így kilenc év után ismét új helyet kellett keresnünk alapítványunk irodáinak.

Több szempontot is mérlegelő, hosszas keresés után jutottunk arra a döntésre, hogy Zuglóban maradunk, és olyan helyet választunk, amelyhez a fehér botos közlekedés gyorsan megtanulható, hogy látássérült ügyfeleink kis tanulással ismét kényelmesen eljussanak hozzánk. A kiválasztott irodaház a XIV. kerület Szugló utca elején található, a Mexikói út és a Columbus utca közötti szakaszon, nagyjából egyvonalban az MVGYOSZ jelenlegi telephelyével. A Szugló utca párhuzamos a Thököly úttal, az Egressy út felé. Abból az irányból a Törökőr keresztutcán lehet legkönnyebben eljutni új irodáinkhoz. Rövidesen el fogjuk készíteni a hangostérképet a környék tömegközlekedési megállóiról!

Következő napjaink a be- és kicsomagolással, majd új munkakörnyezetünk kialakításával fognak telni. Ez idő alatt csak telefonos és e-mailes szolgáltatásaink lesznek elérhetőek. Köszönjük megértésüket és türelmüket a személyes ügyfélfogadásunk átmeneti szünetelése miatt.

A kedden és csütörtökön nyitva tartó személyes ügyfélszolgálatunkon a jövőben is előzetes időpontegyeztetés szükséges, ehhez kérjük hívja a +36 (1) 273-3188-as vagy a +36 (70) 295-9288-as telefonszámot, vagy írjon e-mailt a email címre.

Új telephelyünkön is a régi szaktudással és odafigyeléssel várjuk kedves ügyfeleinket.

Budapest, 2023. június 22.

Informatika a Látássérültekért Alapítvány

 

Hír elküldése e-mail-ben űrlap mutatása

Informatika a Látássérültekért Alapítvány - Főoldal

Kiemelt információk

1% - SOK SZÁZ ESÉLY

Kérjük, hogy adója 1%-ának felajánlásával Ön is támogassa alapítványunk közhasznú tevékenységét!

Adószámunk: 18171776-2-42.

Átlagosan 4 adózó 1%-os felajánlásából már beszerezhető és felszerelhető egy használt számítógép, 12 felajánlásból egy képernyő nagyító szoftver, mellyel egy látássérült ember internetezni, e-mailezni, dolgozni vagy tanulni tud, ami hozzásegítheti őt ahhoz, hogy teljesebb, emberhez méltó életet élhessen.

További információk

 

Az Informatika a Látássérültekért Alapítvány levelezési listái

Az Infoalap terméktámogatásának részeként évek óta működtet különböző levelezési listákat.

További információk

 

Lapról Hangra

Lapról Hangra portál

Látó önkéntesek felolvasásában meghallgathatóvá válnak a nyomtatásban megjelenő újságcikkek.

Tovább a Lapról Hangra portálra

 

 

Az akadálymentességről kis- és középvállalkozásoknak

A Vodafone Digitális Díj logója

ORSZÁG LICENC

Most ingyenesen igényelhetők a JAWS for Windows, a ZoomText, a Fusion és a MAGic programok teljeskörű használatát lehetővé tevő licencek.

Licenc igénylés
Ország licenc szoftverek letöltési oldala
Kérdések és válaszok az ország licencről

 

Made by FortuNet
Az oldal tetejére