Ugrás a főoldalra
Ugrás a tartalomra
Hivatkozások aláhúzása
English summary

December 3-a, a fogyatékos emberek világnapja

Vak vagy gyengénlátó emberként Ön minden nap megéli, hogy milyen is „más”-nak, „különböző”-nek lenni? Jól ismeri azt az érzést, amikor egy bizonytalan, de kedves hang azt mondja, „Erre jöjjön, üljön oda!”. Megtapasztalta azt is, milyen az, amikor szeretne valamit megkérdezni, de akihez szólna, zavarában vagy csak figyelmetlenségből szó nélkül tovább megy? Lehet, hogy bosszankodik, hogyha a képernyőolvasó program nem „mond ki” valamit, ami fontos lenne a munkájához vagy a tanuláshoz?

Használja december 3-át, a fogyatékos emberek napját arra, hogy beszéljen azokról a kérdésekről, örömökről, nehézségekről, amelyekkel azért találkozik, mert a társadalomnak egy olyan csoportjához tartozik, amely látványosan és láthatóan nem átlagos. Mikor is beszélnénk ezekről a tapasztalatokról, kérdésekről, észrevételekről, és természetesen lehetőségekről, ha nem ma, a fogyatékos emberek napján?

Sok érdekes beszélgetést, találkozást kívánunk honlapunk minden olvasójának, magunknak pedig azt, hogy az év összes többi napján is elhozhassuk Önöknek a látássérültügyi informatika újdonságait.

 

Hír elküldése e-mail-ben űrlap mutatása

Informatika a Látássérültekért Alapítvány - Főoldal

Kiemelt információk

1% - SOK SZÁZ ESÉLY

Kérjük, hogy adója 1%-ának felajánlásával Ön is támogassa alapítványunk közhasznú tevékenységét!

Adószámunk: 18171776-2-42.

Átlagosan 4 adózó 1%-os felajánlásából már beszerezhető és felszerelhető egy használt számítógép, 12 felajánlásból egy képernyő nagyító szoftver, mellyel egy látássérült ember internetezni, e-mailezni, dolgozni vagy tanulni tud, ami hozzásegítheti őt ahhoz, hogy teljesebb, emberhez méltó életet élhessen.

További információk

 

Az Informatika a Látássérültekért Alapítvány levelezési listái

Az Infoalap terméktámogatásának részeként évek óta működtet különböző levelezési listákat.

További információk

 

Lapról Hangra

Lapról Hangra portál

Látó önkéntesek felolvasásában meghallgathatóvá válnak a nyomtatásban megjelenő újságcikkek.

Tovább a Lapról Hangra portálra

 

 

Az akadálymentességről kis- és középvállalkozásoknak

A Vodafone Digitális Díj logója

ORSZÁG LICENC

Most ingyenesen igényelhetők a JAWS for Windows, a ZoomText, a Fusion és a MAGic programok teljeskörű használatát lehetővé tevő licencek.

Licenc igénylés
Ország licenc szoftverek letöltési oldala
Kérdések és válaszok az ország licencről

 

Made by FortuNet
Az oldal tetejére