Ugrás a főoldalra
Ugrás a tartalomra
Hivatkozások aláhúzása
English summary

Az INFOALAP számítógép-adományokkal segíti a rászoruló látássérült tanulókat

egy számítógép, mely puzzle darabokból áll, egy puzzle még nem került a helyéreA tantermen kívüli oktatásba való bekapcsolódás megkönnyítésére felújított számítógépeket adományoz vak és gyengénlátó gyerekeknek az Informatika a Látássérültekért Alapítvány.

A helyi tanárokkal és gyógypedagógusokkal valamint a speciális iskolák módszertani központjaival együttműködve olyan látássérült tanulók részére nyújt támogatást az alapítvány, akik halmozottan hátrányos helyzetűek és általános vagy középiskolába járnak.

A kiszállítás április 23-a óta folyamatosan, heti rendszerességgel folyik, reményeink szerint összesen 24 adomány csomagot tudunk eljuttatni a rászoruló gyermekekhez a hónap végéig.

Az adománycsomag része egy-egy használt, felújított számítógép, monitor, billentyűzet, egér, továbbá minden gépen jogtiszta Windows és JAWS képernyőolvasó szoftver fut. A csomagokat futárszolgálat viszi házhoz a gyerekeknek, akik azonnal örömmel birtokba is vették a kiszállított gépeket.

 Az eddig kiszállított adományok nagy része az ország keleti megyéiben talált gazdára, sok olyan családhoz jutott számítógép, ahol egynél több látássérült gyermek él.

Alapítványunk örömmel fogad cégektől és magánszemélyektől használatból kivont, de a legfrissebb Windows rendszer futtatására még alkalmas asztali és hordozható számítógép felajánlásokat, amely eszközöket az átvizsgálást és karbantartást követően továbbadhatunk a látássérült gyerekek részére.

Bízunk abban, hogy az 1%-os felajánlásokból is adományozhatunk a jövőben további számítógépeket, esélyt teremtve látássérült emberek számára a digitális világba való bekapcsolódásra.

Informatika a Látássérültekért Alapítvány

Támogassa adója 1%-ával az Informatika a Látássérültekért Alapítványt. 1% sok száz esély. Alapítványunk adószáma: 18171776-2-42

 

 

Hír elküldése e-mail-ben űrlap mutatása

Informatika a Látássérültekért Alapítvány - Főoldal

Kiemelt információk

1% - SOK SZÁZ ESÉLY

Kérjük, hogy adója 1%-ának felajánlásával Ön is támogassa alapítványunk közhasznú tevékenységét!

Adószámunk: 18171776-2-42.

Átlagosan 4 adózó 1%-os felajánlásából már beszerezhető és felszerelhető egy használt számítógép, 12 felajánlásból egy képernyő nagyító szoftver, mellyel egy látássérült ember internetezni, e-mailezni, dolgozni vagy tanulni tud, ami hozzásegítheti őt ahhoz, hogy teljesebb, emberhez méltó életet élhessen.

További információk

 

Az Informatika a Látássérültekért Alapítvány levelezési listái

Az Infoalap terméktámogatásának részeként évek óta működtet különböző levelezési listákat.

További információk

 

Lapról Hangra

Lapról Hangra portál

Látó önkéntesek felolvasásában meghallgathatóvá válnak a nyomtatásban megjelenő újságcikkek.

Tovább a Lapról Hangra portálra

 

 

Az akadálymentességről kis- és középvállalkozásoknak

A Vodafone Digitális Díj logója

ORSZÁG LICENC

Most ingyenesen igényelhetők a JAWS for Windows, a ZoomText, a Fusion és a MAGic programok teljeskörű használatát lehetővé tevő licencek.

Licenc igénylés
Ország licenc szoftverek letöltési oldala
Kérdések és válaszok az ország licencről

 

Made by FortuNet
Az oldal tetejére