Ugrás a főoldalra
Ugrás a tartalomra
Hivatkozások aláhúzása
English summary

Pályázati felhívás látássérültügyi egyesületek részére

Az „Informatika a látássérültekért” Alapítvány a mai napon pályázatot hirdet a MVGYOSZ megyei egyesületei és a kistérségi látássérültügyi egyesületek részére a legfrissebb JAWS és MAGic szoftverlicencek és szoftverfrissítések adományozására.

Tudjuk, hogy a vak és gyengénlátó emberek érdekeit képviselő és őket a hétköznapokban segítő egyesületek látássérült munkatársai számára alapvető fontosságú, hogy munkahelyi feladataikat a legkorszerűbb szoftverekkel akadálymentesített számítógépes munkakörnyezetekben tudják végezni. Továbbá elő kívánjuk segíteni, hogy a tagjaik számára számítógép-használati lehetőséget biztosító egyesületek hozzáférhessenek a jelenleg elérhető legkorszerűbb szoftverekhez, amelyen vak és gyengénlátó ügyfeleik számára lehetővé tehetik az ügyintézést, e-mailek írását és olvasását, és természetesen az információkeresést az interneten.

Jelen pályázati kiírásunkon az MVGYOSZ megyei egyesületei és a látássérültügyi kistérségi egyesületek vehetnek részt. Új szoftverlicencre azok a látássérültügyi kistérségi egyesületek valamint az MVGYOSZ azon megyei egyesületei nyújthatnak be pályázatot, melyek még nem rendelkeznek jogtiszta JAWS vagy MAGic programmal. Azok a szervezetek, melyek már rendelkeznek ilyen programmal, azok a használatukban lévő licencek frissítéseire pályázhatnak.

  

A pályázat a meghirdetés időpontjától november 7-ig tart. Eredményhirdetés november végén várható. A pályázaton való részvétel feltétele az online pályázati adatlap hiánytalan kitöltése, a pályázati díj befizetése és a kötelező mellékletek csatolása.

Arra biztatjuk az egyesületeket, vegyenek részt a pályázaton, hogy ezáltal is biztosíthassák látássérült munkatársaik és tagjaik számára a jelenleg elérhető legkorszerűbb képernyőolvasó és nagyító szoftverek használatát. Minden fontos információt megtalálnak a www.infoalap.hu/palyazatok hivatkozással elérhető weboldalunkon. Sok sikert kívánunk a pályázáshoz!

 

„Informatika a látássérültekért" Alapítvány

Hír elküldése e-mail-ben űrlap mutatása

"Informatika a látássérültekért" Alapítvány - Főoldal

Kiemelt információk

1% - SOK SZÁZ ESÉLY

Kérjük, hogy adója 1%-ának felajánlásával Ön is támogassa alapítványunk közhasznú tevékenységét!

Adószámunk: 18171776-2-42.

Átlagosan 4 adózó 1%-os felajánlásából már beszerezhető és felszerelhető egy használt számítógép, 12 felajánlásból egy képernyő nagyító szoftver, mellyel egy látássérült ember internetezni, e-mailezni, dolgozni vagy tanulni tud, ami hozzásegítheti őt ahhoz, hogy teljesebb, emberhez méltó életet élhessen.

További információk

 

Az Informatika a Látássérültekért Alapítvány levelezési listái

Az Infoalap terméktámogatásának részeként évek óta működtet különböző levelezési listákat.

További információk

 

Lapról Hangra

Lapról Hangra portál

Látó önkéntesek felolvasásában meghallgathatóvá válnak a nyomtatásban megjelenő újságcikkek.

Tovább a Lapról Hangra portálra

 

 

Az akadálymentességről kis- és középvállalkozásoknak

A Vodafone Digitális Díj logója

ORSZÁG LICENC

Most ingyenesen igényelhetők a JAWS for Windows, a ZoomText, a Fusion és a MAGic programok teljeskörű használatát lehetővé tevő licencek.

Licenc igénylés
Ország licenc szoftverek letöltési oldala
Kérdések és válaszok az ország licencről

 

Made by FortuNet
Az oldal tetejére