Ugrás a főoldalra
Ugrás a tartalomra
Hivatkozások aláhúzása
English summary

Meghívó

Minden Jaws-felhasználót szerettel meghívunk az „Informatika a látássérültekért” Alapítvány 2005. augusztus 27-én, szombaton 10 órakor kezdõdõ rendezvényére, amelyet a Vakok Általános Iskolájának Nádor termében tartunk.

Azok részvételére számítunk, akik érdeklõnek a JAWS és MAGic programok iránt, valamint be szeretnénk mutatni egy hazánkban szinte ismeretlen eszközt, a Freedom Scientific Pacmate nevû jegyzetelõgépét.

 

A rendezvényt elsõsorban a JAWS levelezõlista tagjai részére rendezzük, de szeretettel várunk mindenkit, aki kíváncsi arra, milyen technikai megoldások érhetõk el jelen pillanatban a látássérültek számára itthon és külföldön.

 

A rendezvényen bemutatók során ismerkedhetnek meg a résztvevõk az eszközökkel, majd ezt követõen ki is lehet próbálni a bemutatottakat.

 

A találkozó 10-16 óráig tart, ezalatt az eszközök próbálgatása mellett egy kötetlen beszélgetést is tervezünk, természetesen némi harapnivalóval együtt.

A rendezvény ingyenes, és bár nem kötelezõ, kérjük, részvételi szándékukat jelezzék elõre Molnár Ákosnak a helpdesk@infoalap.hu címen!

Hír elküldése e-mail-ben űrlap mutatása

"Informatika a látássérültekért" Alapítvány - Főoldal

Kiemelt információk

Az Informatika a Látássérültekért Alapítvány levelezési listái

Az Infoalap terméktámogatásának részeként évek óta működtet különböző levelezési listákat.

További információk

 

Lapról Hangra

Lapról Hangra portál

Látó önkéntesek felolvasásában meghallgathatóvá válnak a nyomtatásban megjelenő újságcikkek.

Tovább a Lapról Hangra portálra

 

 

ORSZÁG LICENC

Most ingyenesen igényelhetők a JAWS for Windows, a ZoomText, a Fusion és a MAGic programok teljeskörű használatát lehetővé tevő licencek.

Licenc igénylés
Ország licenc szoftverek letöltési oldala
Kérdések és válaszok az ország licencről

 

Made by FortuNet
Az oldal tetejére