Ugrás a főoldalra
Ugrás a tartalomra
Hivatkozások aláhúzása
English summary

Második helyezettek lettünk a SozialMarie Alapítvány közönségszavazásán

Köszönjük, hogy az osztrák SozialMarie Alapítvány pályázatán ilyen sokan támogatták szavazatukkal BeLin-projektünket! Habár az utolsó pillanatokig vezettünk a közönségdíjért folyó versenyben, és több partner-közösségünk összefogásának köszönhetően több mint 1700 szavazatot kaptunk, végül a második helyen végeztünk és idén sajnos mégsem mi leszünk a közönségdíj nyertesei. A rengeteg szavazat, amit kaptunk, ennek ellenére is arra ösztönöz bennünket, hogy új lehetőségeket keressünk a Beszélő Linux továbbfejlesztésére és népszerűsítésére.

Amennyiben ezentúl is szeretne aktív részese lenni a BeLin-projekt megvalósításának, kérjük, támogasson bennünket adója 1%-ának felajánlásával, és bíztassa erre ismerőseit, barátait is! Minden 1%-os felajánlás a vak és gyengénlátó emberek munkavállalását, tanulását teszi könnyebbé az informatika vívmányainak segítségével, legyen szó akár a BeLin továbbfejlesztéséről, akár szoftver- és hardveradományozási tevékenységünkről.

Alapítványunk adószáma: 18171776-2-42

Amennyiben további kérdése van, vagy más adománnyal is tudná támogatni munkánkat, kérjük, jelezze szándékát a e-mail címen vagy a 06(1)273-3182-es telefonszámon, és kolléganőnk felveszi Önnel a kapcsolatot!

Hír elküldése e-mail-ben űrlap mutatása

"Informatika a látássérültekért" Alapítvány - Főoldal

Kiemelt információk

1% - SOK SZÁZ ESÉLY

Kérjük, hogy adója 1%-ának felajánlásával Ön is támogassa alapítványunk közhasznú tevékenységét!

Adószámunk: 18171776-2-42.

Átlagosan 4 adózó 1%-os felajánlásából már beszerezhető és felszerelhető egy használt számítógép, 12 felajánlásból egy képernyő nagyító szoftver, mellyel egy látássérült ember internetezni, e-mailezni, dolgozni vagy tanulni tud, ami hozzásegítheti őt ahhoz, hogy teljesebb, emberhez méltó életet élhessen.

További információk

 

Az Informatika a Látássérültekért Alapítvány levelezési listái

Az Infoalap terméktámogatásának részeként évek óta működtet különböző levelezési listákat.

További információk

 

Lapról Hangra

Lapról Hangra portál

Látó önkéntesek felolvasásában meghallgathatóvá válnak a nyomtatásban megjelenő újságcikkek.

Tovább a Lapról Hangra portálra

 

 

Az akadálymentességről kis- és középvállalkozásoknak

A Vodafone Digitális Díj logója

ORSZÁG LICENC

Most ingyenesen igényelhetők a JAWS for Windows, a ZoomText, a Fusion és a MAGic programok teljeskörű használatát lehetővé tevő licencek.

Licenc igénylés
Ország licenc szoftverek letöltési oldala
Kérdések és válaszok az ország licencről

 

Made by FortuNet
Az oldal tetejére