Ugrás a főoldalra
Ugrás a tartalomra
Hivatkozások aláhúzása
English summary

Egy főállású angyallal bővül a Lapról hangra csapata!

Az elmúlt hetekben többször is hírt adtunk honlapunkon Agárdi Szilvi és az Infoalap közös indulásáról a Vodafone Magyarország Alapítvány főállású angyal pályázatán, amelyet idén a hetedik alkalommal rendeztek meg. Most kaptuk az értesítést, hogy a szakmai zsűri a 166 induló közül a három díjnyertes projekt közé választotta Szilvivel közös jelentkezésünket. A másik két nyertes pályázó a romák integrációjának segítését, valamint a halmozottan sérült diákok tanulásának és kommunikációjának támogatását tűzte ki célul. Gratulálunk mindhárom győztesnek, akikre összesen több, mint 22000 szavazat érkezett a Facebook-on keresztül!

Szilvi szeptembertől kezdve egy éven át erősíti majd csapatunkat. Az ország oktatási intézményeit járva, a személyes példa erejével szeretné meggyőzni a leendő felolvasókat és olvasókat, miért jó csatlakozni a Lapról hangra közösséghez.

Hamarosan olvashatnak honlapunkon egy interjút, amiben elmeséli, mit jelent neki a Lapról hangra, és mik a tervei. Természetesen közös munkánk minden állomásáról beszámolunk. Köszönjük mindenkinek a támogatást, aki szavazatával, biztatásával, felhívásaink terjesztésével hozzájárult pályázatunk sikeréhez!

Hír elküldése e-mail-ben űrlap mutatása

"Informatika a látássérültekért" Alapítvány - Főoldal

Kiemelt információk

Az Informatika a Látássérültekért Alapítvány levelezési listái

Az Infoalap terméktámogatásának részeként évek óta működtet különböző levelezési listákat.

További információk

 

Lapról Hangra

Lapról Hangra portál

Látó önkéntesek felolvasásában meghallgathatóvá válnak a nyomtatásban megjelenő újságcikkek.

Tovább a Lapról Hangra portálra

 

 

ORSZÁG LICENC

Most ingyenesen igényelhetők a JAWS for Windows, a ZoomText, a Fusion és a MAGic programok teljeskörű használatát lehetővé tevő licencek.

Licenc igénylés
Ország licenc szoftverek letöltési oldala
Kérdések és válaszok az ország licencről

 

Made by FortuNet
Az oldal tetejére