Ugrás a főoldalra
Ugrás a tartalomra
Hivatkozások aláhúzása
English summary

Az INFOALAP legfrissebb eszközei a LESEK konferencián

A hagyományokhoz híven alapítványunk idén is jelen volt a LESEK Konferencián, amelyet 2016. november 16.-án rendezett meg a Hermina Egyesület az MVGYOSZ székházában. A LESEK idén is kiváló lehetőségnek ígérkezett új segédeszközeink bemutatására és arra, hogy személyesen mondhassuk el, és láttathassuk, mennyi újdonság, mi minden várható az általunk forgalmazott termékek kapcsán.

Kollégáink a gyengénlátó és a vak emberek számára érdekes és fontos eszközökkel felszerelkezve érkeztek a konferenciára. Minden kérdésre készültünk, csapatunkban megtalálható volt az ügyfelek napi problémáival szembesülő ügyfélszolgálatos kollégánk, és ott voltak a programok valamint tananyagaink fejlesztését végző szakembereink is. Standunk elfoglalása után nem sokkal meg is találtak bennünket az első érdeklődők.

Volt, aki azt szerette volna megtudni, mit tud a legújabb JAWS és MAGic, mások a mobiltelefonok területén lejátszódott fejlődés és a látássérült emberek lehetőségei iránt érdeklődtek, megint mások a legfrissebb Beszélő Linuxról szerettek volna új információkat kapni. A gyengénlátó érdeklődők körében osztatlan sikert aratott a RUBY 7 HD, a RUBY XL HD és Traveller HD nagyítókészülékünk, amelyeket valósággal kézről kézre adtak. A vak emberek között a ClearReader+ felolvasó készülék aratta a legnagyobb sikert. A legtöbben, ha tehették volna, azonnal magukkal vitték volna ezt az eszközt, hogy gond nélkül olvashassanak újságot, leveleket, bármit, ami a kezükbe kerül. Ezeknek az eszközöknek a megvásárlása azonban nagy nehézséget jelent a legtöbb felhasználó számára. Felhívtuk a figyelmet, hogy az OEP-hez benyújtott egyedi méltányossági kérelemmel segítséget kaphatnak egyes eszközök megvásárlásához.

Az érdeklődés a konferencia végéig folyamatos volt standunknál. Örültünk, hogy sok régi ügyfelünkkel ismét találkozhattunk, és olyan új leendő felhasználókat is megismerhettünk, akiknek a közeljövőben jelentősen megkönnyíthetik mindennapjait az általunk honosított és fejlesztett eszközök. Köszönjük mindenkinek a kérdéseket, kéréseket, ötleteket és a sok-sok biztatást, amelyet munkánkhoz kaptunk. Találkozzunk jövőre újra a LESEK konferencián!

Hír elküldése e-mail-ben űrlap mutatása

"Informatika a látássérültekért" Alapítvány - Főoldal

Kiemelt információk

1% - SOK SZÁZ ESÉLY

Kérjük, hogy adója 1%-ának felajánlásával Ön is támogassa alapítványunk közhasznú tevékenységét!

Adószámunk: 18171776-2-42.

Átlagosan 4 adózó 1%-os felajánlásából már beszerezhető és felszerelhető egy használt számítógép, 12 felajánlásból egy képernyő nagyító szoftver, mellyel egy látássérült ember internetezni, e-mailezni, dolgozni vagy tanulni tud, ami hozzásegítheti őt ahhoz, hogy teljesebb, emberhez méltó életet élhessen.

További információk

 

Az Informatika a Látássérültekért Alapítvány levelezési listái

Az Infoalap terméktámogatásának részeként évek óta működtet különböző levelezési listákat.

További információk

 

Lapról Hangra

Lapról Hangra portál

Látó önkéntesek felolvasásában meghallgathatóvá válnak a nyomtatásban megjelenő újságcikkek.

Tovább a Lapról Hangra portálra

 

 

Az akadálymentességről kis- és középvállalkozásoknak

A Vodafone Digitális Díj logója

ORSZÁG LICENC

Most ingyenesen igényelhetők a JAWS for Windows, a ZoomText, a Fusion és a MAGic programok teljeskörű használatát lehetővé tevő licencek.

Licenc igénylés
Ország licenc szoftverek letöltési oldala
Kérdések és válaszok az ország licencről

 

Made by FortuNet
Az oldal tetejére