Ugrás a főoldalra
Ugrás a tartalomra
Hivatkozások aláhúzása
English summary

Újságolvasás a BlindShell Classic 2 készüléken

2024.01.15.

Megjelent a Lapról hangra alkalmazás azon felhasználók számára, akik mindennapjaik során a rendkívül könnyen kezelhető, fizikai gombokkal rendelkező okostelefont, a BlindShell Classic 2 készüléket használják. Az applikáció használatával Ön az eddigieknél is kényelmesebben olvashatja el a Lapról hangra közösségi kezdeményezés önkéntesei által felolvasott újságcikkeket.

Rövid ismertető

A Lapról hangra alkalmazás letöltését és telepítését automatikusan kínálja fel a telefon. A cikkek meghallgatásához vagy letöltéséhez regisztrálnia kell a Lapról hangra közösségi kezdeményezés látássérült felhasználói közé. Ezt megteheti BlindShell készülékén is: az alkalmazás elindítását követően könnyedén elvégezhető a regisztráció. Amennyiben Ön szívesebben regisztrálna számítógépen, azt is megteheti a
www.laprolhangra.hu oldalon: ebben az esetben a regisztráció típusaként válassza a „látássérült olvasó” lehetőséget.

Amennyiben már van felhasználói azonosítója, a BlindShell készüléken a menüelemek között keresse meg a „bejelentkezés” gombot, majd írja be az adatait, amit a bejelentkezés során meg is jegyeztethet az alkalmazással, így a következő használatkor már nem szükséges újra beírnia azokat. Ezt követően a cikkek eléréséhez csak internetkapcsolatra  van szüksége.

Az applikáció indítását követően megjelenik a legfrissebb cikkek listáját tartalmazó képernyő. A kívánt cikket kiválasztva annak információs felületére jut. A lista elemei tartalmazzák a cikk címét, pár szavas leírását, a felolvasó és a kiadvány nevét, valamint elindítható a felvétel lejátszása.

Amennyiben Ön konkrét témakör szerint keresne olvasnivalót, vagy egy adott kiadványra kíváncsi, a főképernyő további lehetőségek menüpontját kiválasztva böngészhet kiadvány vagy témakör, de akár felolvasó szerint is!

Megkönnyíti az alkalmazás használatát, hogy kilépve belőle, az újbóli belépés esetén a legutóbb felkeresett felület jelenik meg. Ha például kiadványok szerint keres legszívesebben, kilépést, majd újbóli belépést követően ugyanazon a felületen folytathatja a böngészést.

Kedves Olvasó!

Önkéntes felolvasóink immáron 222 kiadványból olvastak fel több mint 13 ezer cikket, így bízunk abban, hogy Ön is talál majd kedvére valót. A Lapról hangra alkalmazás használatával új lehetőségek nyílnak meg, mert akár út közben is meghallgathatja a legújabb cikkeket, vagy böngészhet kedvenc kiadványai között. Bízunk abban, hogy az applikáció használatával jelentősen megkönnyítjük az információhoz jutást azon látássérült emberek számára is, akik szívesebben hallgatnak ember által felolvasott szöveget, és szeretnék bárhol élvezni az olvasás örömét.

Ha kérdései lennének az alkalmazás használatával kapcsolatban, vagy segítségre szorul a regisztráció elvégzésében, forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz.

Elérhetőségeink az alábbiak:

Telefon: +36 (1) 273-3188, +36 (70) 295-9288, e-mail: .

Személyesen: kedden és csütörtökön 9-17 óra között a Budapest, XIV. ker. Szugló u. 9-15. szám alatti irodánkban.

 

Informatika a Látássérültekért Alapítvány

 

Hír elküldése e-mail-ben űrlap mutatása

Informatika a Látássérültekért Alapítvány - Főoldal

Kiemelt információk

1% - SOK SZÁZ ESÉLY

Kérjük, hogy adója 1%-ának felajánlásával Ön is támogassa alapítványunk közhasznú tevékenységét!

Adószámunk: 18171776-2-42.

Átlagosan 4 adózó 1%-os felajánlásából már beszerezhető és felszerelhető egy használt számítógép, 12 felajánlásból egy képernyő nagyító szoftver, mellyel egy látássérült ember internetezni, e-mailezni, dolgozni vagy tanulni tud, ami hozzásegítheti őt ahhoz, hogy teljesebb, emberhez méltó életet élhessen.

További információk

 

Az Informatika a Látássérültekért Alapítvány levelezési listái

Az Infoalap terméktámogatásának részeként évek óta működtet különböző levelezési listákat.

További információk

 

Lapról Hangra

Lapról Hangra portál

Látó önkéntesek felolvasásában meghallgathatóvá válnak a nyomtatásban megjelenő újságcikkek.

Tovább a Lapról Hangra portálra

 

 

Az akadálymentességről kis- és középvállalkozásoknak

A Vodafone Digitális Díj logója

ORSZÁG LICENC

Most ingyenesen igényelhetők a JAWS for Windows, a ZoomText, a Fusion és a MAGic programok teljeskörű használatát lehetővé tevő licencek.

Licenc igénylés
Ország licenc szoftverek letöltési oldala
Kérdések és válaszok az ország licencről

 

Made by FortuNet
Az oldal tetejére