Ugrás a főoldalra
Ugrás a tartalomra
Hivatkozások aláhúzása
English summary

Top 5 cikk március hónapra

Nem maradunk Lapról hangra cikkajánló nélkül március hónapban sem, íme a legkiemelkedőbb cikkekből készült válogatás.

  1. A leghasznosabb

Ma már lassan feledésbe merül, milyen volt sorban állni a déli gyümölcsökért a közértben, vagy megvarrni, kijavítani a kilyukadt ruháinkat, inkább hajlunk arra, hogy vegyünk másikat, közben pedig értesülhetünk az új trendekről a divatos darabokat közelebbről is megnézve. A cikk a fogyasztási szokásainkat, valamint  a különböző marketing fogásokat mutatja be, meglepő módon már a vírushelyzetre vonatkozóan is. A szakértő által felsorakoztatott különböző fogyasztó típusok közül kiválaszthatjuk, vajon melyik csoportba tartozunk, valamint apró tippekkel is szolgál azzal kapcsolatban, hogyan foghatjuk vissza magunkat, hogy valóban csak azt és annyit vegyünk meg, amire ténylegesen szükségünk van.

Köszönjük a felolvasást Szatmarivivi22-nek!

A felolvasott cikk itt érhető el: A fogyasztás karanténja

  1. A legszívmelengetőbb

A cikk elbeszélője egy tanár, aki a valláshoz fűződő élményeit meséli el gyermekkorától kezdve. Őszintén beszél arról, hogyan távolodott el a vallástól, majd arról, miképp talált vissza Istenhez, végül pedig ugyanezt a folyamatot megismétlődni látja egy korábbi diákjával beszélgetve. De az elbeszélő már sejteni véli, hogy végződik majd ez a történet is. A szép és nagyon élvezhető felolvasást köszönjük Zavotijozsefne-nek!

A felolvasott cikk itt érhető el: Mit keresett Isten a tanári asztalnál?

  1. A legvérpezsdítőbb

Jön a tavasz, mi pedig a napjaink nagy részét a lakásunkban töltjük. A téli hónapokban túl sok kedvünk talán nincs is csavarogni, csak a kötelező feladatainkat végezzük el, majd behúzott nyakkal hazaérkezve hálásan ülünk vissza a kanapé kényelmébe egy puha pléd társaságában. És álmodozva gondolunk azokra a tájakra, amelyeket Magyarország tartogat. De most itt a szép tavasz,, a madárcsicsergés, és nemsokára a virágillat is megcsiklandozza az orrunkat. Egyszóval irány ki a természetbe! Jelen cikk öt csodálatos és különleges helyre hívja fel a kirándulni vágyók figyelmét.

Köszönet a felolvasásért, Abadora!

A felolvasott cikk itt érhető el: Káprázatos helyek idehaza

  1. A legszívszorítóbb

Mindig van lejjebb, de feljebb is. A cikksorozat címe is beszédes. A történet első része egy bűnözőből lett istenhívő, jó útra tért cigány férfiról szól. Rossz példát mutató család, elszegényedés, keserűség, magány. Ezek visznek egyre lejjebb, de elég egy emberi szó. Hogy azt érezze, számít valakinek. Küzdelmes és nehéz az út a visszatérésig, de végül sikerrel jár, s megtérését követően maga is visszamegy a rácsok közé, csakhogy ezúttal nem bűnözőként. Csodálatos és megható történet kitartásról, élni akarásról, és az emberi szó erejéről.

Hálásan köszönjük a felolvasást, Gcluca!

A felolvasott cikk itt érhető el: Mindig van lejjebb, de feljebb is

  1. A legérdekfeszítőbb

A Slow Budapest életszemléletéről még nem hallottam. Ahogy anti-határidőnaplóról sem. A rohanás egyik munkahelyről a másikra, aztán vásárolni, majd további halaszthatatlan dolgokat belezsúfolni a mindennapokba, ez mind-mind ismerősen hangzik sokak számára. A Slow Budapest mozgalom lassításra ösztönöz. Az anti-határidőnaplóban többek között relaxációs gyakorlatokat  is találunk. A mozgalom megálmodója maga is a zsúfolt mindennapokat élte, de ma már úgy érzi, nyugodtabb életet élve is lehet ezer fokon égni.

Akos, köszönjük a felolvasást!

A felolvasott cikk itt érhető el: Slow Budapest

Az ajánlót összeállította Geszti Eszter.

 

Hír elküldése e-mail-ben űrlap mutatása

Informatika a Látássérültekért Alapítvány - Főoldal

Kiemelt információk

1% - SOK SZÁZ ESÉLY

Kérjük, hogy adója 1%-ának felajánlásával Ön is támogassa alapítványunk közhasznú tevékenységét!

Adószámunk: 18171776-2-42.

Átlagosan 4 adózó 1%-os felajánlásából már beszerezhető és felszerelhető egy használt számítógép, 12 felajánlásból egy képernyő nagyító szoftver, mellyel egy látássérült ember internetezni, e-mailezni, dolgozni vagy tanulni tud, ami hozzásegítheti őt ahhoz, hogy teljesebb, emberhez méltó életet élhessen.

További információk

 

Az Informatika a Látássérültekért Alapítvány levelezési listái

Az Infoalap terméktámogatásának részeként évek óta működtet különböző levelezési listákat.

További információk

 

Lapról Hangra

Lapról Hangra portál

Látó önkéntesek felolvasásában meghallgathatóvá válnak a nyomtatásban megjelenő újságcikkek.

Tovább a Lapról Hangra portálra

 

 

Az akadálymentességről kis- és középvállalkozásoknak

A Vodafone Digitális Díj logója

ORSZÁG LICENC

Most ingyenesen igényelhetők a JAWS for Windows, a ZoomText, a Fusion és a MAGic programok teljeskörű használatát lehetővé tevő licencek.

Licenc igénylés
Ország licenc szoftverek letöltési oldala
Kérdések és válaszok az ország licencről

 

Made by FortuNet
Az oldal tetejére