Ugrás a főoldalra
Ugrás a tartalomra
Hivatkozások aláhúzása
English summary

Tájékoztató adományozási pályázatunk nyertesei számára

Ezúton tájékoztatjuk a 2011-es JAWS és MAGic szoftverlicencek és frissítések nyerteseit, hogy az adományok átadása a nyertesek nagy száma miatt két fordulóban történik.

Az új licencek nyertesei közül kisorsolt közel 60 fő december 9-én, személyesen vehette át nyereményét a Vakok Általános Iskolájának Nádor termében megtartott ünnepségen. Akik meghívót kaptak, de nem tudtak eljönni a rendezvényre, december 12-16. között, 9 -15 óráig, előzetes egyeztetés után személyesen is átvehetik nyereményüket az alapítvány irodájában, a cím: 1143 Budapest, Ida u.7., időpont-egyeztetés telefonon: 06-1-273-3182. Mindenki másnak a nyereményét postai úton küldjük el.

Az adományok postai eljuttatása a szigorú könyvviteli szabályok miatt csak két lépésben oldható meg. Az első lépésben az értesítő levél mellékleteként mindenki két példányban megkapja az átadás-átvételi bizonylatot. A két bizonylat egyikét kell aláírva visszaküldeni alapítványunk postacímére: „Informatika a látássérültekért” Alapítvány, 1580 Budapest, Pf. 35. Az átadás-átvételi bizonylat másik példányát kérjük, őrizze meg!

Az aláírt bizonylat visszaérkezése után alapítványunk tértivevényes postai küldeményként postázza ki az adomány szoftvert.

Az értesítő leveleket az átadás-átvételi bizonylatokkal együtt folyamatosan postázzuk nyerteseinknek. Szeretnénk, hogy minél többen még az idén, karácsony előtt átvehessék nyereményüket, ehhez azonban fontos, hogy az aláírt átadás-átvételi dokumentum postafordultával visszaérkezzen alapítványunk postafiók címére.

Mivel irodánk december utolsó napjaiban zárva tart, ezért előfordulhat, hogy néhány nyertesünk részére csak a jövő év elején lesz lehetőségünk az adomány eljuttatására.  Az esetleges időbeli csúszás miatt szíves megértésüket kérjük!

Amennyiben az átvétel lebonyolításával vagy a megkapott nyeremény használatával kapcsolatosan kérdése merülne fel, keresse alapítványunk ügyfélszolgálatát az alábbi elérhetőségek egyikén:

 

Hír elküldése e-mail-ben űrlap mutatása

Informatika a Látássérültekért Alapítvány - Főoldal

Kiemelt információk

1% - SOK SZÁZ ESÉLY

Kérjük, hogy adója 1%-ának felajánlásával Ön is támogassa alapítványunk közhasznú tevékenységét!

Adószámunk: 18171776-2-42.

Átlagosan 4 adózó 1%-os felajánlásából már beszerezhető és felszerelhető egy használt számítógép, 12 felajánlásból egy képernyő nagyító szoftver, mellyel egy látássérült ember internetezni, e-mailezni, dolgozni vagy tanulni tud, ami hozzásegítheti őt ahhoz, hogy teljesebb, emberhez méltó életet élhessen.

További információk

 

Az Informatika a Látássérültekért Alapítvány levelezési listái

Az Infoalap terméktámogatásának részeként évek óta működtet különböző levelezési listákat.

További információk

 

Lapról Hangra

Lapról Hangra portál

Látó önkéntesek felolvasásában meghallgathatóvá válnak a nyomtatásban megjelenő újságcikkek.

Tovább a Lapról Hangra portálra

 

 

Az akadálymentességről kis- és középvállalkozásoknak

A Vodafone Digitális Díj logója

ORSZÁG LICENC

Most ingyenesen igényelhetők a JAWS for Windows, a ZoomText, a Fusion és a MAGic programok teljeskörű használatát lehetővé tevő licencek.

Licenc igénylés
Ország licenc szoftverek letöltési oldala
Kérdések és válaszok az ország licencről

 

Made by FortuNet
Az oldal tetejére