Ugrás a főoldalra
Ugrás a tartalomra
Hivatkozások aláhúzása
English summary

Sajtóközlemény

A Freedom Scientific és az Optelec egyesíti erőit a vak és gyengénlátó emberek önállóságának növelése érdekében

November 16.-án jelentette be a Freedom Scientific és az Optelec, hogy egyesül a két cég, melynek köszönhetően létrejön a világ legnagyobb, látássérült emberek számára támogató technológiákat előállító vállalata. Mindkét cég nagy múltra tekint vissza a támogató technológiák területén, amelyek alkalmazásával a vak és gyengénlátó emberek kibontakoztathatják képességeiket az oktatás területén, a munkaerőpiacon, karrierjük fejlődése során, valamint a hétköznapokban is maximálisan önállóan élhetnek.

„Az egymást kiegészítő vállalkozásaink egyesítése az iparban és ügyfelek támogatásában egyaránt a lehető legszélesebb portfolió megteremtését teszi lehetővé számunkra.”- jelentette ki John Blake, a Freedom Scientific ügyvezető igazgatója.

„Az egyesített vállalat a videó-nagyítók, a szkennelést és olvasást segítő technológiák, a frissíthető Braille-kijelzők legszélesebb választékát valamint az egész iparág talán legnépszerűbb termékét, a JAWS® for Windows képernyőolvasó programot kínálja ügyfelei számára.”

„Munkatársaink a két vállalat egyesülése után új lendülettel dolgoznak tovább, lelkesen törekszünk arra, hogy piacvezető megoldásokat kínáljunk, képzést és támogatást nyújtsunk a vak és gyengénlátó felhasználók legtágabb körének.” – jelentette ki Maarten Bosch, az Optelec elnök-vezérigazgatója.

Mindkét vállalatot a közelmúltban szerezte meg a San Franciscoban alapított Vector Capital, amely főként piacvezető ipari megoldásokat előállító cégekbe fektet be.

„Örömünkre szolgál két olyan piacvezető vállalat egyesítése, amelyek hitvallása a diverzitást szolgáló technológiai megoldások megteremtése a vak és gyengénlátó emberek közössége számára.” – nyilatkozta Andy Fishman, a Vector Capital vezérigazgatója.

„A két vállalat egyesülése a befektetések növekedését, nagyobb támogatást és gyarapodást hoz mindkét cég számára.”

Az egyesített vállalat megtartja a korábbi Freedom Scientific és az Optelec márkákat és termékpalettát, a fogyasztói igények legteljesebb kielégítése érdekében.

A Freedom Scientific-ről

A Freedom Scientific piacvezető vállalat, amely az egész világon támogató technológiát kínál vak és gyengénlátó emberek számára. A központja St. Petersburgban, Floridában található, emellett Svájcban is van kirendeltsége. Termékeit 24 nyelvre honosították, melyek több, mint 70 országban érhetőek el.

Kapcsolattartó a média számára: Brad Davis

E-mail:

Tel: (800) 444-4443

Web: www.freedomscientific.com

Az Optelecről

Az Optelec vezető gyártó, értékesítő és tervező vállalat a vak és gyengénlátó emberek életét segítő támogató technológiák terén. Központja Barendrechtben, Hollandiában található. Vannak kirendeltségei az Egyesült Államokban, Belgiumban, Kanadában, Németországban és az Egyesült Királyságban is.

Sokszintű disztribúcióval rendelkezik a világ több, mint 70 országában.

Kapcsolattartó a média számára: Maarten Bosch

E-mail:

Tel:+31-88678444
Web: www.optelec.com

A Vector Capital-ról

A Vector Capital egy 2,5 billió dollár tőkével rendelkező magán befektető cég, fő tevékenységi területét a működő üzleti vállalkozások képezik. A Vector Capital olyan új finanszírozási és üzleti stratégiákat dolgoz ki a vállalatok számára, amelyek növelik azok piaci lehetőségeit, hozzájárulnak a cég ügyfeleinek és dolgozóinak elégedettségéhez. A Vector Capital jelentős partnerei: Aladdin Knowledge Systems, Allegro Development, Cambium Networks, Certara, ChyronHego, CollabNet, Corel, IPVALUE, Gerber Scientific, RAE Systems, Register.com, Saba Software, SafeNet, Technicolor, Teletrac, Tidel, Triton.

További információért kérjük, látogasson el a www.vectorcapital.com weboldalra.

Kapcsolattartó a média felé: Jonathan Gasthalter/John Christiansen

Sard Verbinnen & Co

Tel: (212) 687-8080 / (415) 618-8750

 

Hír elküldése e-mail-ben űrlap mutatása

"Informatika a látássérültekért" Alapítvány - Főoldal

Kiemelt információk

1% - SOK SZÁZ ESÉLY

Kérjük, hogy adója 1%-ának felajánlásával Ön is támogassa alapítványunk közhasznú tevékenységét!

Adószámunk: 18171776-2-42.

Átlagosan 4 adózó 1%-os felajánlásából már beszerezhető és felszerelhető egy használt számítógép, 12 felajánlásból egy képernyő nagyító szoftver, mellyel egy látássérült ember internetezni, e-mailezni, dolgozni vagy tanulni tud, ami hozzásegítheti őt ahhoz, hogy teljesebb, emberhez méltó életet élhessen.

További információk

 

Az Informatika a Látássérültekért Alapítvány levelezési listái

Az Infoalap terméktámogatásának részeként évek óta működtet különböző levelezési listákat.

További információk

 

Lapról Hangra

Lapról Hangra portál

Látó önkéntesek felolvasásában meghallgathatóvá válnak a nyomtatásban megjelenő újságcikkek.

Tovább a Lapról Hangra portálra

 

 

Az akadálymentességről kis- és középvállalkozásoknak

A Vodafone Digitális Díj logója

ORSZÁG LICENC

Most ingyenesen igényelhetők a JAWS for Windows, a ZoomText, a Fusion és a MAGic programok teljeskörű használatát lehetővé tevő licencek.

Licenc igénylés
Ország licenc szoftverek letöltési oldala
Kérdések és válaszok az ország licencről

 

Made by FortuNet
Az oldal tetejére