Ugrás a főoldalra
Ugrás a tartalomra
Hivatkozások aláhúzása
English summary

Október 16.-án pénteken éjfélkor zárul az INFOALAP szoftverpályázata

Figyelem! Néhány nap múlva zárul az „Informatika a látássérültekért” Alapítvány szoftverpályázata. Fontos, hogy aki szeretne indulni a pályázaton, még a határidőn belül tegye meg!

Kiknek érdemes jelentkezni?

Minden olyan Magyarországon élő, magyar állampolgárságú, 12. életévét betöltött vak vagy gyengénlátó embernek, aki szeretné, hogy JAWS for Windows képernyőolvasó vagy MAGic képernyőnagyító programja a jelenleg elérhető, aktuális, magyar nyelvű szoftver legyen.

Minden olyan vak és gyengénlátó ember figyelmébe is ajánljuk ezt a pályázatot, aki jól tudja, hogy az informatika legújabb vívmányait csakis a legfrissebb támogató technikákkal lehet igazán élvezni; aki a tanulást, munkavégzést szeretné a lehető legkorszerűbb szoftverekkel könnyebbé tenni, vagy aki csak ismerkedik az ún. „vakos” informatikával, és szeretne egy nagy lépést tenni az önállóság felé.

A pályázat keretében elnyerhető JAWS programmal vagy frissítéssel már a 17.0-ás verzióig tudják majd hitelesíteni a képernyőolvasót, tehát a leendő nyertesek a 17-es JAWS használati jogosultságához jutnak hozzá. Ugyanezen pályázat keretében MAGic 13.0 programokra is lehet pályázni, valamint a régi MAGic- verziók frissítésére is van lehetőség.

Fontos információ, hogy a JAWS 17.0 már a Windows 10-et is támogatni fogja, a MAGic 13.0 pedig már most lehetővé teszi a gyengénlátó felhasználók számára a Windows 10 használatát.

Honlapunkon megtalálható minden, a pályázat hiánytalan kitöltéséhez szükséges információ.

A pályázattal vagy az adatlap kitöltésével kapcsolatban részletes tájékoztatást az alapítvány ügyfélszolgálatos munkatársától, Molnár Ákostól lehet kérni, telefonon az (1) 273-3188-as vagy a (70) 295-9288-as telefonszámon, illetve e-mailben a címen.  

Mindenkinek sikeres részvételt kívánunk!

„Informatika a látássérültekért” Alapítvány

 

Hír elküldése e-mail-ben űrlap mutatása

"Informatika a látássérültekért" Alapítvány - Főoldal

Kiemelt információk

1% - SOK SZÁZ ESÉLY

Kérjük, hogy adója 1%-ának felajánlásával Ön is támogassa alapítványunk közhasznú tevékenységét!

Adószámunk: 18171776-2-42.

Átlagosan 4 adózó 1%-os felajánlásából már beszerezhető és felszerelhető egy használt számítógép, 12 felajánlásból egy képernyő nagyító szoftver, mellyel egy látássérült ember internetezni, e-mailezni, dolgozni vagy tanulni tud, ami hozzásegítheti őt ahhoz, hogy teljesebb, emberhez méltó életet élhessen.

További információk

 

Az Informatika a Látássérültekért Alapítvány levelezési listái

Az Infoalap terméktámogatásának részeként évek óta működtet különböző levelezési listákat.

További információk

 

Lapról Hangra

Lapról Hangra portál

Látó önkéntesek felolvasásában meghallgathatóvá válnak a nyomtatásban megjelenő újságcikkek.

Tovább a Lapról Hangra portálra

 

 

Az akadálymentességről kis- és középvállalkozásoknak

A Vodafone Digitális Díj logója

ORSZÁG LICENC

Most ingyenesen igényelhetők a JAWS for Windows, a ZoomText, a Fusion és a MAGic programok teljeskörű használatát lehetővé tevő licencek.

Licenc igénylés
Ország licenc szoftverek letöltési oldala
Kérdések és válaszok az ország licencről

 

Made by FortuNet
Az oldal tetejére