Ugrás a főoldalra
Ugrás a tartalomra
Hivatkozások aláhúzása
English summary

Rangos nemzetközi díjat nyert az INFOALAP

Stevie Awards díj

Örömmel jelentjük be, hogy az ország licenc adományozási programmal az Informatika a Látássérültekért Alapítvány bronz minősítést nyert az idén 16. alkalommal meghirdetett legrangosabb megmérettetés, a Nemzetközi Üzleti Díjak (International Business Awards) versenyén, nonprofit kategóriában.

A Stevie® Award Nemzetközi Üzleti díjaiért 2003 óta azok a vállalatok, intézmények szállnak versenybe, melyek világszerte kiemelkedő teljesítményt mutatnak fel az üzleti vagy civil szektorban. A nyerteseket idén 10 kategóriában már több mint négyezer pályázó közül választotta ki a szakmai zsűri, az alapítvány négy másik civilszervezettel holtversenyben nyerte el a bronz minősítést. Kategóriánkban két első díjat osztottak ki, a nyertes egy dél-koreai és egy amerikai nonprofit szervezet lett.

A nyertesek teljes listája elolvasható a Stevie Awards weboldalán.

Alapítványunk a vak és gyengénlátó emberek számítógép-használatához nélkülözhetetlen JAWS for Windows, ZoomText és MAGic szoftverek ingyenes elérését biztosító ország licenc programjával vett részt a versenyen. Pályázati anyagunk mellett egy rövid videóban mutattuk be az üzleti élet elismert szakembereiből álló zsűrinek azt, hogy egy vak ember hogyan áll helyt a hétköznapokban az ország licencnek köszönhető ingyenes szoftverek használatával.

Büszkék vagyunk arra, hogy az ország licenc sikere meggyőzte a zsűrit arról, hogy kezdeményezésünk világviszonylatban is kiemelkedő és elismerésre méltó.

Ezúton szeretnénk köszönetet mondani a Belügyminisztérium Informatikai Helyettes Államtitkárságának, a lebonyolító NISZ-nek, a szoftvereket gyártó Visperonak, valamint a Profivox beszédszintetizátort megalkotó Budapesti Műszaki Egyetemnek azért, hogy közreműködésükkel a világon harmadikként Magyarországon valósulhatott meg az ország licenc program.

Ez a rangos kitüntetés arra ösztönöz bennünket, hogy a továbbiakban is azért dolgozzunk, hogy a vak és gyengénlátó emberek számára láthatóvá tegyük a világot, akadálymentes legyen számukra a munka, a tanulás és az információk elérése.

Informatika a Látássérültekért Alapítvány

 

Hír elküldése e-mail-ben űrlap mutatása

Informatika a Látássérültekért Alapítvány - Főoldal

Kiemelt információk

1% - SOK SZÁZ ESÉLY

Kérjük, hogy adója 1%-ának felajánlásával Ön is támogassa alapítványunk közhasznú tevékenységét!

Adószámunk: 18171776-2-42.

Átlagosan 4 adózó 1%-os felajánlásából már beszerezhető és felszerelhető egy használt számítógép, 12 felajánlásból egy képernyő nagyító szoftver, mellyel egy látássérült ember internetezni, e-mailezni, dolgozni vagy tanulni tud, ami hozzásegítheti őt ahhoz, hogy teljesebb, emberhez méltó életet élhessen.

További információk

 

Az Informatika a Látássérültekért Alapítvány levelezési listái

Az Infoalap terméktámogatásának részeként évek óta működtet különböző levelezési listákat.

További információk

 

Lapról Hangra

Lapról Hangra portál

Látó önkéntesek felolvasásában meghallgathatóvá válnak a nyomtatásban megjelenő újságcikkek.

Tovább a Lapról Hangra portálra

 

 

Az akadálymentességről kis- és középvállalkozásoknak

A Vodafone Digitális Díj logója

ORSZÁG LICENC

Most ingyenesen igényelhetők a JAWS for Windows, a ZoomText, a Fusion és a MAGic programok teljeskörű használatát lehetővé tevő licencek.

Licenc igénylés
Ország licenc szoftverek letöltési oldala
Kérdések és válaszok az ország licencről

 

Made by FortuNet
Az oldal tetejére