Ugrás a főoldalra
Ugrás a tartalomra
Hivatkozások aláhúzása
English summary

Nagy érdeklődés kísérte az INFOALAP részvételét a LESEK konferencián

Az Informatika a Látássérültekért Alapítvány vadonatúj és már jól ismert termékeit egyaránt bemutatta a november 13-án tartott LESEK konferencián és kiállításon.

A kiállítás legnagyobb sikere egy újdonság, a SUNU okoskarkötő volt. A SUNU Band ultrahang technológia révén segíti a vak és gyengénlátó embereket a mindennapi közlekedésben, 5 méteres távolságig érzékeli a környező tárgyakat, és rezgésekkel nyújt információt az akadályokról.

A kiállítás nagy kedvence a RUBY XL HD digitális kézinagyító volt a Ruby termékcsaládból, de sokan érdeklődtek a 14 és a 40 cellás Focus Braille kijelzők iránt is.

Többen felfedezték a Traveller HD elektronikus hordozható nagyító előnyeit is, melynek kijelzője jóval nagyobb ismertebb kistestvéreinél, képátlója közel 34 cm. Mostantól állvány is rendelhető hozzá, mely vastagabb könyvek olvasásában nyújt segítséget.

A ClearReader+ készülékünket is rengetegen kipróbálták, ez az az eszköz, mellyel síkírású dokumentumokat, leveleket, újságokat lehet felolvastatni egyetlen gombnyomással.

Nagy érdeklődés kísérte az INFOALAP bemutatkozását a LESEK konferencián

A konferencián Szuhaj Mihály, az INFOALAP kuratóriumi elnöke az alapítvány legjelentősebb projektjeiről, többek között az országlicenc program meghosszabbításáról beszélt. Kiemelte, hogy a JAWS, a ZoomText és a Fusion programok legfrissebb verziói továbbra is ingyenesen érhetőek el, és az első aktiválástól számított 365 napon át biztosítják a teljes értékű szoftverhasználatot.

Az egyéves használati időszak lejártát követően néhány kattintással lehetőség van a használt licenc érvényességi idejének 12 hónappal történő meghosszabbítására.

Herczeg Lajos informatikus, fejlesztő a SUNU okoskarkötőt mutatta be valamint az alapítvány által fejlesztett speciális ingyenes tananyagokról beszélt.

A rendezvény végén tartott sorsoláson az alapítvány által felajánlott Compact mini kézinagyító is gazdára lelt.

A termékeink iránt érdeklődőknek azt javasoljuk, technikai jellegű kérdésekkel ügyfélszolgálatunkat (+36-1-273-3188), az árakat illetően valamint termékrendeléssel értékesítésünket (+36-1-273-3181) keressék. E-mailes elérhetőségeink: , és .

Köszönjük mindenkinek, aki ellátogatott standunkhoz, a kiállításon érkezett kérdések és javaslatok új lendületet adtak munkánkhoz.

Honlapunkon a továbbiakban is rendszeresen olvashatnak legfrissebb újdonságainkról, és ha tehetik, keressék fel személyesen is alapítványunk ügyfélszolgálatát Zuglóban, a Bácskai utca 29/b szám alatti irodánkban.

Hír elküldése e-mail-ben űrlap mutatása

Informatika a Látássérültekért Alapítvány - Főoldal

Kiemelt információk

1% - SOK SZÁZ ESÉLY

Kérjük, hogy adója 1%-ának felajánlásával Ön is támogassa alapítványunk közhasznú tevékenységét!

Adószámunk: 18171776-2-42.

Átlagosan 4 adózó 1%-os felajánlásából már beszerezhető és felszerelhető egy használt számítógép, 12 felajánlásból egy képernyő nagyító szoftver, mellyel egy látássérült ember internetezni, e-mailezni, dolgozni vagy tanulni tud, ami hozzásegítheti őt ahhoz, hogy teljesebb, emberhez méltó életet élhessen.

További információk

 

Az Informatika a Látássérültekért Alapítvány levelezési listái

Az Infoalap terméktámogatásának részeként évek óta működtet különböző levelezési listákat.

További információk

 

Lapról Hangra

Lapról Hangra portál

Látó önkéntesek felolvasásában meghallgathatóvá válnak a nyomtatásban megjelenő újságcikkek.

Tovább a Lapról Hangra portálra

 

 

Az akadálymentességről kis- és középvállalkozásoknak

A Vodafone Digitális Díj logója

ORSZÁG LICENC

Most ingyenesen igényelhetők a JAWS for Windows, a ZoomText, a Fusion és a MAGic programok teljeskörű használatát lehetővé tevő licencek.

Licenc igénylés
Ország licenc szoftverek letöltési oldala
Kérdések és válaszok az ország licencről

 

Made by FortuNet
Az oldal tetejére