Ugrás a főoldalra
Ugrás a tartalomra
Hivatkozások aláhúzása
English summary

ZoomText billentyűzet

 

ZoomText billentyűzet

A ZoomText billentyűzet a ZoomText képernyőnagyító program kiegészítője, lényegesen megkönnyíti annak használatát. A billentyűzeten extra, a leggyakrabban használt ZoomText funkciókhoz hozzárendelt gombok találhatóak. Így például a ZoomText parancsgombokkal el tudja érni kedvenc internetes oldalait és el tud indítani különböző multimédiás programokat. Ki tud jelölni ZoomText parancsgombokat, illetve ezekkel képes megnyitni egy kiválasztott programot, weboldalt vagy dokumentumot.

A ZoomText billentyűzet beszerzésével kapcsolatban kérjük, keresse értékesítési munkatársunkat munkaidőben az (1) 273-3181-es telefonszámon vagy e-mailben az ertekesites@infoalap.hu címen.

A készülék jelenleg csak angol feliratozással kapható!

Amennyiben a termék használatával kapcsolatban kérdése merülne fel, keresse fel az alapítvány ügyfélszolgálatát, ahol munkatársunk készséggel áll rendelkezésére telefonon a (70) 295-9288–as számon, e-mailen a helpdesk@infoalap.hu címen, illetve személyesen kedden és csütörtökön 9-17 óráig az alapítvány irodájában.

Letölthető dokumentumok:

 

További információért kérjük, forduljon értékesítésünkhöz illetve ügyfélszolgálatunkhoz.

 

Informatika a Látássérültekért Alapítvány - Főoldal

Kiemelt információk

1% - SOK SZÁZ ESÉLY

Kérjük, hogy adója 1%-ának felajánlásával Ön is támogassa alapítványunk közhasznú tevékenységét!

Adószámunk: 18171776-2-42.

Átlagosan 4 adózó 1%-os felajánlásából már beszerezhető és felszerelhető egy használt számítógép, 12 felajánlásból egy képernyő nagyító szoftver, mellyel egy látássérült ember internetezni, e-mailezni, dolgozni vagy tanulni tud, ami hozzásegítheti őt ahhoz, hogy teljesebb, emberhez méltó életet élhessen.

További információk

 

Lapról Hangra

Lapról Hangra portál

Látó önkéntesek felolvasásában meghallgathatóvá válnak a nyomtatásban megjelenő újságcikkek.

Tovább a Lapról Hangra portálra

 

 

ORSZÁG LICENC

Most ingyenesen igényelhetők a JAWS for Windows, a ZoomText, a Fusion és a MAGic programok teljeskörű használatát lehetővé tevő licencek.

Licenc igénylés
Ország licenc szoftverek letöltési oldala
Kérdések és válaszok az ország licencről

 

Made by FortuNet
Az oldal tetejére