Ugrás a főoldalra
Ugrás a tartalomra
Hivatkozások aláhúzása
English summary

Megjelent a Nuance Talks&Zooms 5.50 verziója

Örömmel jelentjük be, hogy megjelent a Nuance Talks és Zooms sorozat legújabb tagja, az 5.50-es verzió, amely a 60-as sorozatnak a 3., 5. és a Symbian^3 kiadását támogatja.

Az 5.50 verzióra ingyenesen frissíthetnek a prémium licensz-szel rendelkező felhasználók, ha azt 2007. november 13. után vásárolták (Ez a 3. kiadású telefonokon használható TALKS 3.50 verzió kiadásának dátuma). Ez azt jelenti, hogy a 4.11 vagy 5 verziót használó ügyfelek ingyenesen használhatják a legújabb kiadást újabb licensz vásárlása nélkül.

Kérjük, ne feledkezzen meg arról, hogy a korábbi verziókhoz hasonlóan a Zooms képernyőnagyító csak a 60-as sorozat 3. és 5. kiadású telefonjait támogatja.

Újdonságok

A Vocalizer új verziója:

Vocalizer 5.61.2: ez a verzió tartalmazza a folyamatban lévő Vocalizer termékfejlesztés legújabb frissítéseit, amelyek számos javítást hoznak, különböző nyelveket és hangokat érintenek.

TALKS&ZOOMS 5.50

Javult a készenléti képernyőn található ikonok, például a Nem fogadott hívások, az Új üzenetek és a Hangposta támogatása.

Javult a készenléti képernyő értesítéseinek felismerése a Nokia-téma használatakor.

Jobb virtuális billentyűzet támogatás a vezetéknélküli hálózat jelszavának megadásakor.

Az észak-amerikai telefonszám formátum felismerésének támogatása.

Jobb támogatás a konferenciahívás képernyőin.

Csökkent a képernyő tartalmának akadozó felolvasása egy telefonhívás elkezdésekor.

A „hívásazonosító ismétlése” beállítás használható a második bejövő hívás esetén is.

Böngészők: javult a weboldalak elemeinek felismerése, amelyeket kattintani és aktiválni tud.

Email (Symbian^3): Az üzenet olvasásának támogatása frissített alkalmazás esetén.

MP3 lejátszó (Symbian^3): javult a fő ablak kezelése az idő ismételt felolvasásának elkerülése érdekében.

Whatsapp: fejlődött a kiegészítő képernyők felismerése.

Közlemény

Közismert, hogy a Talks&Zooms egy olyan alkalmazás, amely a Nokia/Symbian platformon működik. 2012 októberében jelent meg a Nokia Belle 2. javító csomagja (Belle Feature Pack 2), amely a Symbian rendszer utolsó fő frissítésének tekinthető, a Symbian alkalmazások aláírásának (szignózás) lehetősége 2014. január 1-jén zárult. A további Symbian frissítések és az alapvető fontosságú aláírási folyamat nélkül a Nuance közösség sajnálatos módon nem tudja kiadni a Talks&Zooms alkalmazás további verzióit. A Nuance Communication a rendelkezésére álló eszközökkel és technikai lehetőségekkel továbbra is síkra száll a Talks&Zooms támogatása mellett. A Nuance Talks és Zooms egy úttörő jelentőséggel bíró alkalmazás volt a mobiltelefonok akadálymentes használata területén, valamint innovatív eszköznek számított az akadálymentesen hozzáférhető telefonos tartalmak elérhetővé tételében. Hálás köszönettel tartozunk Önöknek a Talks és Zooms támogatásáért annak bevezetése, vagyis a századforduló kezdete óta. Önök hozzájárultak ahhoz, hogy több, mint tíz éven át a Nuance Talks&Zooms legyen az elsődleges választás az akadálymentes telefonos képernyőolvasás területén. Köszönjük!

A Nuance Communication nem tervezi a mobilplatformokon használható új képernyőolvasó előállítását és fejlesztését. Viszont továbbra is szorosan együttműködünk partnereinkkel a különböző iparágakban, különösképpen az akadálymentes technológiák piacán annak érdekében, hogy sok, az akadálymentességet biztosító termékben elérhetővé tegyük piacvezető beszédmotor-hangjainkat különböző platformokon és alkalmazásokon keresztül.

Herczeg Lajos

„Informatika a látássérültekért” Alapítvány

http://www.infoalap.hu

 

Hír elküldése e-mail-ben űrlap mutatása

"Informatika a látássérültekért" Alapítvány - Főoldal

Kiemelt információk

1% - SOK SZÁZ ESÉLY

Kérjük, hogy adója 1%-ának felajánlásával Ön is támogassa alapítványunk közhasznú tevékenységét!

Adószámunk: 18171776-2-42.

Átlagosan 4 adózó 1%-os felajánlásából már beszerezhető és felszerelhető egy használt számítógép, 12 felajánlásból egy képernyő nagyító szoftver, mellyel egy látássérült ember internetezni, e-mailezni, dolgozni vagy tanulni tud, ami hozzásegítheti őt ahhoz, hogy teljesebb, emberhez méltó életet élhessen.

További információk

 

Az Informatika a Látássérültekért Alapítvány levelezési listái

Az Infoalap terméktámogatásának részeként évek óta működtet különböző levelezési listákat.

További információk

 

Lapról Hangra

Lapról Hangra portál

Látó önkéntesek felolvasásában meghallgathatóvá válnak a nyomtatásban megjelenő újságcikkek.

Tovább a Lapról Hangra portálra

 

 

Az akadálymentességről kis- és középvállalkozásoknak

A Vodafone Digitális Díj logója

ORSZÁG LICENC

Most ingyenesen igényelhetők a JAWS for Windows, a ZoomText, a Fusion és a MAGic programok teljeskörű használatát lehetővé tevő licencek.

Licenc igénylés
Ország licenc szoftverek letöltési oldala
Kérdések és válaszok az ország licencről

 

Made by FortuNet
Az oldal tetejére