Ugrás a főoldalra
Ugrás a tartalomra
Hivatkozások aláhúzása
English summary

Megjelent a népszerű MAGic 14.0 képernyőnagyító szoftver magyar nyelvű változata

A MAGic egy képernyőnagyító szoftver, amely a gyengénlátó emberek számára könnyíti meg a számítógép-használatot. Működésének lényege, hogy felnagyítja a képernyőn látható információkat. Azok, akik számára könnyebbséget jelent, ha nemcsak látják, de hallják is a képernyőn megjelenő tartalmakat, bekapcsolhatják a MAGic program beszédtámogatását.

A felhasználói tapasztalatok szerint a program gyorsabbá, átláthatóbbá teszi a számítógépen végzett munkát. Másik nagy előnye, hogy működése az egyéni igényeknek megfelelően testreszabható, használata nem fárasztja a szemet. A szoftverrel akár 60-szoros nagyítást is beállíthatunk ötféle nagyítási szisztéma szerint.

Az új verzió újdonságai

A legfrissebb, a Windows 10 használatát is támogató szoftververzió sok fejlesztést tartalmaz. Az új verzió kényelmesebbé teszi a Microsoft Office 2016 irodai programcsomag alkalmazásainak kezelését.

A MAGic képernyőnagyító szoftver egyik megszokott hasznos szolgáltatása, hogy felolvassa azt a szöveget, amelyre az egérrel rámutat a felhasználó. A 14-es verzióban az egérhelyzet bemondási módja kibővült a karakter és a bekezdés felolvasási módokkal is. Mostantól a MAGic beállítástól függően bemondja azt a karaktert, szót, sort vagy bekezdést, amelyikre az egér mutat.

A MAGic 14 támogatja a Nuance Vocalizer Expressive hangkaraktereinek kettes verzióját. Ezek a hangkarakterek jól érthető, kiváló minőségű természetes beszédre képesek a nyelvek és nyelvváltozatok széles skáláján. A honosított MAGic 14.0 képernyőolvasó telepítője  tartalmazza a Profivox hangszintetizátor és a Vocalizer Eszter hangkarakter mellett a kiváló minőségű Vocalizer Mariska hangkarakter legújabb kettes verzióját is.A MAGic 14.0 képernyőnagyító szoftver a Microsoft Windows operációs rendszer 7, 8.1 és 10 verzióin használható. A szoftver 32 és 64 bites telepítőkészletei az alábbi hivatkozásokról tölthetőek le: 

 
Kérjük, hogy kérdéseikkel és észrevételeikkel, forduljanak bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz. Elérhetőségeink az alábbiak:Telefon: +36 (1) 273-3188, +36 (70) 295-9288, e-mail: .

Bízunk benne, hogy ismét egy olyan MAGic változatot tudunk a magyar gyengénlátó felhasználók rendelkezésére bocsátani, amely az élet minden területén, a munkavégzésben, a tanulásban és a mindennapi életvitel során egyaránt a segítségükre lesz.

Informatika a Látássérültekért Alapítvány

Hír elküldése e-mail-ben űrlap mutatása

"Informatika a látássérültekért" Alapítvány - Főoldal

Kiemelt információk

1% - SOK SZÁZ ESÉLY

Kérjük, hogy adója 1%-ának felajánlásával Ön is támogassa alapítványunk közhasznú tevékenységét!

Adószámunk: 18171776-2-42.

Átlagosan 4 adózó 1%-os felajánlásából már beszerezhető és felszerelhető egy használt számítógép, 12 felajánlásból egy képernyő nagyító szoftver, mellyel egy látássérült ember internetezni, e-mailezni, dolgozni vagy tanulni tud, ami hozzásegítheti őt ahhoz, hogy teljesebb, emberhez méltó életet élhessen.

További információk

 

Az Informatika a Látássérültekért Alapítvány levelezési listái

Az Infoalap terméktámogatásának részeként évek óta működtet különböző levelezési listákat.

További információk

 

Lapról Hangra

Lapról Hangra portál

Látó önkéntesek felolvasásában meghallgathatóvá válnak a nyomtatásban megjelenő újságcikkek.

Tovább a Lapról Hangra portálra

 

 

Az akadálymentességről kis- és középvállalkozásoknak

A Vodafone Digitális Díj logója

ORSZÁG LICENC

Most ingyenesen igényelhetők a JAWS for Windows, a ZoomText, a Fusion és a MAGic programok teljeskörű használatát lehetővé tevő licencek.

Licenc igénylés
Ország licenc szoftverek letöltési oldala
Kérdések és válaszok az ország licencről

 

Made by FortuNet
Az oldal tetejére