Ugrás a főoldalra
Ugrás a tartalomra
Hivatkozások aláhúzása
English summary

Megjelent a JAWS és a ZoomText 2019. augusztusi frissítése

Örömmel jelentjük be, hogy az angol változattal egy időben magyarul is elérhetővé vált a JAWS for Windows képernyőolvasó és a ZoomText képernyőnagyító szoftver 2019 verziójának augusztus havi frissítése.

A kategóriáikban legnépszerűbb, a látássérült emberek számára a számítógép használatát lehetővé tevő szoftverek nyári frissítéseiben a teljesítmény javításán és a stabilitás növelésén volt a fő hangsúly.

A JAWS képernyőolvasó programban tovább javult a Microsoft Word és Outlook alkalmazások használatának támogatása. Kijavításra került egy, a Windows 10 Start menüjének kezelését érintő probléma. Fejlődött a Microsoft Teams és az SQL Server Management Studio szoftverek képernyőolvasós használhatósága.

Amennyiben egy Windows 10 rendszerű számítógépben két videokártya van, akkor a  ZoomText képernyőnagyító most már arra is képes, hogy automatikusan válassza ki a működéséhez optimális megjelenítő eszközt, de a felhasználó módosíthatja is ezt a beállítást. A felhasználói felület nyelvének váltásakor a ZoomText most automatikusan újraindul az újonnan kiválasztott nyelv használatával. Javult a fókuszkövetés és beszédvisszajelzés a Word és Outlook alkalmazásokban.

A programok értesíteni fogják a felhasználót a telepíthető frissítés megjelenéséről. Amennyiben nem kap értesítést, aktiválja a JAWS, ill. ZoomText súgójának Frissítések keresése menüpontját.

Az új felhasználók vagy a 2019 előtti szoftver verziók használói az alábbi linkeken, illetve honlapunk Letöltések/Szoftverek oldalán érhetik el a legfrissebb változatot.

 

A JAWS 2019.1907.31 letöltési hivatkozásai:
 
Online telepítő:
 

 
Offline telepítők:
 

 

 

A ZoomText 2019.1907.79 letöltési hivatkozásai:

Online telepítő:
 

 
Offline telepítő:
 

 

Azon felhasználóinknak, akik az ország licenc program keretében egyetemes hitelesítő kódot kértek, nem szükséges új licencet igényelniük, mert az a megjelenő valamennyi támogatott szoftver verziófrissítését hitelesíti. Akik azonban még nem vették igénybe az ingyenes JAWS és ZoomText licencet, éljenek ezzel a lehetőséggel, és egy egyszerű webes űrlap kitöltésével igényeljék a használni kívánt szoftverhez a hitelesítési kódot az ország licenc weboldalán: 

http://akadalymentes.magyarorszag.hu

Kérjük, hogy kérdéseikkel és észrevételeikkel, forduljanak bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz.

Elérhetőségeink az alábbiak:

Telefon: +36 (1) 273-3188, +36 (70) 295-9288, e-mail: .

Bízunk benne, hogy ismét olyan JAWS és ZoomText szoftverváltozatokat tudunk a magyar látássérült felhasználók rendelkezésére bocsátani, mely az élet minden területén, a munkavégzésben, a tanulásban és a mindennapi életvitelükben egyaránt a segítségükre lesz.

Informatika a Látássérültekért Alapítvány

 

Hír elküldése e-mail-ben űrlap mutatása

Informatika a Látássérültekért Alapítvány - Főoldal

Kiemelt információk

1% - SOK SZÁZ ESÉLY

Kérjük, hogy adója 1%-ának felajánlásával Ön is támogassa alapítványunk közhasznú tevékenységét!

Adószámunk: 18171776-2-42.

Átlagosan 4 adózó 1%-os felajánlásából már beszerezhető és felszerelhető egy használt számítógép, 12 felajánlásból egy képernyő nagyító szoftver, mellyel egy látássérült ember internetezni, e-mailezni, dolgozni vagy tanulni tud, ami hozzásegítheti őt ahhoz, hogy teljesebb, emberhez méltó életet élhessen.

További információk

 

Az Informatika a Látássérültekért Alapítvány levelezési listái

Az Infoalap terméktámogatásának részeként évek óta működtet különböző levelezési listákat.

További információk

 

Lapról Hangra

Lapról Hangra portál

Látó önkéntesek felolvasásában meghallgathatóvá válnak a nyomtatásban megjelenő újságcikkek.

Tovább a Lapról Hangra portálra

 

 

Az akadálymentességről kis- és középvállalkozásoknak

A Vodafone Digitális Díj logója

ORSZÁG LICENC

Most ingyenesen igényelhetők a JAWS for Windows, a ZoomText, a Fusion és a MAGic programok teljeskörű használatát lehetővé tevő licencek.

Licenc igénylés
Ország licenc szoftverek letöltési oldala
Kérdések és válaszok az ország licencről

 

Made by FortuNet
Az oldal tetejére