Ugrás a főoldalra
Ugrás a tartalomra
Hivatkozások aláhúzása
English summary

Karácsonyi OPAL-vásár

Óriási volt az érdeklõdés alapítványunk idei adományozási pályázata iránt. Különösen az idén elõször megpályázható OPAL hordozható digitális nagyítókészülékhez szerettek volna sokan hozzájutni: 104 érvényes pályázat érkezett a 20 készülékre, így a felmerült igényeknek sajnos csak a töredékét tudtuk kielégíteni. Ezért az adományozási pályázat kiegészítéseként karácsonyi vásárlási akciót hirdetünk: azon magánszemélyek számára, akik 2007. november 30-ig megrendelik alapítványunktól az OPAL kézinagyító készüléket, elengedjük a készülék árának felét, hogy ezzel is minél több gyengénlátó ember számára tegyük azt elérhetõvé. Az akciós ár bruttó 210 ezer forint helyett mindössze bruttó 105 ezer forint. A készüléket kétféleképpen lehet megrendelni, vagy foglaló megfizetésével, ebben az esetben a készülék árának nagyobbik részét csak a készülék átvételekor, személyesen kell kifizetni, illetve lehetõség van a készülék árának egy összegben való elõzetes kiegyenlítésére is, ebben az esetben alapítványunk a házhozszállítás költségét magára vállalja.

Az elsõ lehetõség választása esetén 15 ezer forint foglaló átutalását kérjük az „Informatika a látássérültekért” Alapítvány, OTP 11714006-20403625-ös bankszámlájára (a közlemény rovatban kérjük feltüntetni: OPAL karácsonyi akció). Kérjük, hogy megrendelési szándékát ezzel egyidejûleg az alább letölthetõ megrendelõlappal együtt jelezze az címen e-mailben is (a kitöltött Word dokumentumot elegendõ az e-mailhez csatolni). A foglaló befizetése és a megrendelés elvégezhetõ személyesen is, alapítványunk irodájában az 1143 Bp., Ida u. 7. szám alatt, ügyfélszolgálati idõben, minden kedden és csütörtökön 9 és 17 óra között, ugyanekkor van lehetõség a készülék megtekintésére, kipróbálására is.

Felhívjuk a figyelmet, hogy önmagában sem a megrendelés, sem a foglaló összegének átutalása nem elegendõ, mert bármelyik elmaradása esetén úgy tekintjük, hogy nem történt valós megrendelés, és a kifizetett foglaló összegét az átutalási költség levonásával 15 nap után visszautaljuk a feladónak. A megrendelt, de 2008. január 31-ig át nem vett készülékek esetén pedig a megrendelést töröljük, ilyenkor a már kifizetett foglalót nem áll módunkban visszafizetni.

Azok, akik november 30-áig befizetik a foglalót és megrendelik a készüléket, elõzetes értesítés után, még karácsony elõtt átveheti azt alapítványunk irodájában.

Azoknak, akik a második lehetõséget, vagyis az egyösszegû elõre fizetést választják (ez is lehetséges akár átutalással és ezzel egyidejû e-mailes megrendeléssel, akár személyesen), alapítványunk még karácsony elõtt ingyenesen házhoz szállíttatja az OPAL készüléket.

Egy magánszemély csak egy készüléket vásárolhat. További információ kérhetõ Litschauer Pétertõl a (30) 690-0599-es telefonszámon, munkaidõben. Reméljük, hogy ezzel a több mint százezer forintos árkedvezménnyel még több látássérült ember juthat hozzá ehhez a világszerte elismert digitális nagyítókészülékhez.

Azok nevét, akik adományozási pályázatunk keretében juthatnak hozzá OPAL készülékhez, honlapunk Pályázatok, felhívások oldalán olvashatja!

 

Hír elküldése e-mail-ben űrlap mutatása

"Informatika a látássérültekért" Alapítvány - Főoldal

Kiemelt információk

1% - SOK SZÁZ ESÉLY

Kérjük, hogy adója 1%-ának felajánlásával Ön is támogassa alapítványunk közhasznú tevékenységét!

Adószámunk: 18171776-2-42.

Átlagosan 4 adózó 1%-os felajánlásából már beszerezhető és felszerelhető egy használt számítógép, 12 felajánlásból egy képernyő nagyító szoftver, mellyel egy látássérült ember internetezni, e-mailezni, dolgozni vagy tanulni tud, ami hozzásegítheti őt ahhoz, hogy teljesebb, emberhez méltó életet élhessen.

További információk

 

Az Informatika a Látássérültekért Alapítvány levelezési listái

Az Infoalap terméktámogatásának részeként évek óta működtet különböző levelezési listákat.

További információk

 

Lapról Hangra

Lapról Hangra portál

Látó önkéntesek felolvasásában meghallgathatóvá válnak a nyomtatásban megjelenő újságcikkek.

Tovább a Lapról Hangra portálra

 

 

Az akadálymentességről kis- és középvállalkozásoknak

A Vodafone Digitális Díj logója

ORSZÁG LICENC

Most ingyenesen igényelhetők a JAWS for Windows, a ZoomText, a Fusion és a MAGic programok teljeskörű használatát lehetővé tevő licencek.

Licenc igénylés
Ország licenc szoftverek letöltési oldala
Kérdések és válaszok az ország licencről

 

Made by FortuNet
Az oldal tetejére