Ugrás a főoldalra
Ugrás a tartalomra
Hivatkozások aláhúzása
English summary

Ismét adománygyűjtés volt Pápán az Infoalapnak

Tavaly honlapunkon beszámoltunk arról, hogy Hunorfi Péter, a NATO Support and Procurement Agency informatikusa adománygyűjtést szervezett alapítványunk számára. Akkor azt ígértük, hírt adunk az együttműködés következő állomásairól. Azóta eltelt majdnem egy év, tehát itt az ideje, hogy elmeséljük, mi történt tavaly óta.

Az NSPA IT-N részleg munkatársai – a tavalyi jó kezdet után – idén is örömmel csatlakoztak az alapítványunknak szervezett gyűjtéshez. A gyűjtőmunka nemcsak azt jelenti, hogy mindenki beleszórja az aprópénzét az adománygyűjtő dobozba, hanem azt is, hogy hírt ad arról, mi mindenben segít az informatika a vak és gyengénlátó embereknek. A pápai légibázison megfordulók közül egyre többen érezték meg annak a felelősségét, hogy egy kis adomány is nagyon sokat segíthet. Aki adományoz, soha nem áll meg a puszta adományozásnál, hanem érdeklődni kezd azok iránt, akiket talán éppen az ő adománya segített hozzá ahhoz, hogy az alapítványunk által honosított és fejlesztett programokkal használják a számítógépet.

Idén mintegy 170.000 forintot gyűjtöttek alapítványunknak a SAC dolgozói és látogatói NSPA IT-N részleg és Wiek Noldus, programme manager vezetésével. Megerősítették elkötelezettségüket az ügyünk iránt és nemcsak egyfajta szabadidős tevékenységnek tekintik az adományozást, hanem a mindennapjaik részévé vált. Jó látni nyitottságukat, érzékenységüket.

Az összegyűjtött adományt Szuhaj Mihály, a kuratóriumi elnöke vette át Pápán, a felajánlott összeget alapítványunk jövő évi adományozási projektjében fogjuk felhasználni.

A gyűjtés jövőre is folytatódik. Köszönet mindenkinek, aki részt vett benne!

Hír elküldése e-mail-ben űrlap mutatása

"Informatika a látássérültekért" Alapítvány - Főoldal

Kiemelt információk

1% - SOK SZÁZ ESÉLY

Kérjük, hogy adója 1%-ának felajánlásával Ön is támogassa alapítványunk közhasznú tevékenységét!

Adószámunk: 18171776-2-42.

Átlagosan 4 adózó 1%-os felajánlásából már beszerezhető és felszerelhető egy használt számítógép, 12 felajánlásból egy képernyő nagyító szoftver, mellyel egy látássérült ember internetezni, e-mailezni, dolgozni vagy tanulni tud, ami hozzásegítheti őt ahhoz, hogy teljesebb, emberhez méltó életet élhessen.

További információk

 

Az Informatika a Látássérültekért Alapítvány levelezési listái

Az Infoalap terméktámogatásának részeként évek óta működtet különböző levelezési listákat.

További információk

 

Lapról Hangra

Lapról Hangra portál

Látó önkéntesek felolvasásában meghallgathatóvá válnak a nyomtatásban megjelenő újságcikkek.

Tovább a Lapról Hangra portálra

 

 

Az akadálymentességről kis- és középvállalkozásoknak

A Vodafone Digitális Díj logója

ORSZÁG LICENC

Most ingyenesen igényelhetők a JAWS for Windows, a ZoomText, a Fusion és a MAGic programok teljeskörű használatát lehetővé tevő licencek.

Licenc igénylés
Ország licenc szoftverek letöltési oldala
Kérdések és válaszok az ország licencről

 

Made by FortuNet
Az oldal tetejére