Ugrás a főoldalra
Ugrás a tartalomra
Hivatkozások aláhúzása
English summary

Ingyenesen elérhetők a hatályos jogszabályok

A Kormányzati Portálon elérhetõk és kereshetõk a magyar jogszabályok. A gyûjtemény az önkormányzati rendeletek kivételével minden hatályos jogszabályt tartalmaz. A szolgáltatást kiegészíti a Jognaptár, mely segítséget nyújt a jogszabályváltozások nyomon követésében. Az elektronikus információszabadságról szóló törvény alapján a Kormányzati Portálon december 1-jétõl elérhetõ a Hatályos jogszabályok elektronikus gyûjteménye (HJEGY). A szolgáltatás az önkormányzati rendeletek kivételével minden hatályos törvényt és az állami irányítás egyéb jogi eszközeit (rendeleteket, utasításokat stb.) is tartalmazza. A gyûjtemény ingyenesen és korlátozások nélkül használható.

A jogszabályok sorszám, típus, a megjelenésük éve, paragrafus és kulcsszavak alapján is kereshetõk. A gyûjtemény nem tartalmazza a „salátatörvényeket”, vagyis azokat a jogszabályokat, amelyek kizárólag más törvényeket módosító vagy korábbi törvények egyes részeit hatályon kívül helyezõ intézkedéseket tartalmaznak.

A HJEGY mellett elérhetõ a Jognaptár szolgáltatás is, mely segítséget nyújt a változások nyomon követésében. A Jognaptár kereséskor megmutatja mindazokat a jogszabályokat, amelyek egy megadott idõszakban léptek vagy lépnek hatályba. Alapesetben a rendszer az adott naptól számított plusz-mínusz 20 napos intervallumban keres. A Jognaptárral konkrét dátumokra is lehet keresni.

Hír elküldése e-mail-ben űrlap mutatása

"Informatika a látássérültekért" Alapítvány - Főoldal

Kiemelt információk

1% - SOK SZÁZ ESÉLY

Kérjük, hogy adója 1%-ának felajánlásával Ön is támogassa alapítványunk közhasznú tevékenységét!

Adószámunk: 18171776-2-42.

Átlagosan 4 adózó 1%-os felajánlásából már beszerezhető és felszerelhető egy használt számítógép, 12 felajánlásból egy képernyő nagyító szoftver, mellyel egy látássérült ember internetezni, e-mailezni, dolgozni vagy tanulni tud, ami hozzásegítheti őt ahhoz, hogy teljesebb, emberhez méltó életet élhessen.

További információk

 

Az Informatika a Látássérültekért Alapítvány levelezési listái

Az Infoalap terméktámogatásának részeként évek óta működtet különböző levelezési listákat.

További információk

 

Lapról Hangra

Lapról Hangra portál

Látó önkéntesek felolvasásában meghallgathatóvá válnak a nyomtatásban megjelenő újságcikkek.

Tovább a Lapról Hangra portálra

 

 

Az akadálymentességről kis- és középvállalkozásoknak

A Vodafone Digitális Díj logója

ORSZÁG LICENC

Most ingyenesen igényelhetők a JAWS for Windows, a ZoomText, a Fusion és a MAGic programok teljeskörű használatát lehetővé tevő licencek.

Licenc igénylés
Ország licenc szoftverek letöltési oldala
Kérdések és válaszok az ország licencről

 

Made by FortuNet
Az oldal tetejére