Ugrás a főoldalra
Ugrás a tartalomra
Hivatkozások aláhúzása
English summary

Idén elmarad a vak és gyengénlátó fiatalok számára szervezett ICC tábor

ICC logóA jelenlegi bizonytalan helyzetre való tekintettel az Aveiro Egyetem (Portugália) lemondta a vak és gyengénlátó fiatalok számára idén júliusra tervezett ICC (International Camp on Communication and Computers) tábor megtartását. A szervezők számára a résztvevők biztonsága az elsődleges.

A tíz napos tábor 1993 óta vak és gyengénlátó fiatalok számára biztosít lehetőséget arra, hogy megismerkedhessenek az informatika világával, speciális technikai eszközök használata mellett digitális tartalmak kezelésével. Az ICC a vak és gyengénlátó fiataloknak technikai és kommunikációs területeken nyújt segítséget abban, hogy felkészülhessenek egyetemi tanulmányaik megkezdésére.

Az évente megrendezésre kerülő tábor az idei járványügyi helyzetre való tekintettel marad el. „Köszönjük mindenki megértését, reméljük, hogy a későbbiekben együtt tudunk majd dolgozni” – nyilatkozta Carlos Ferreira, az ICC egyik szervezője.

Az Informatika a Látássérültekért Alapítvány, amely hosszú évek óta biztosítja a magyar látássérült fiatalok számára a tábori részvétel lehetőségét, tudomásul veszi a szervezők döntését, és ebben az évben nem hirdeti meg támogató pályázatát. Köszönjük az érintettek megértését.

 

Hír elküldése e-mail-ben űrlap mutatása

Informatika a Látássérültekért Alapítvány - Főoldal

Kiemelt információk

1% - SOK SZÁZ ESÉLY

Kérjük, hogy adója 1%-ának felajánlásával Ön is támogassa alapítványunk közhasznú tevékenységét!

Adószámunk: 18171776-2-42.

Átlagosan 4 adózó 1%-os felajánlásából már beszerezhető és felszerelhető egy használt számítógép, 12 felajánlásból egy képernyő nagyító szoftver, mellyel egy látássérült ember internetezni, e-mailezni, dolgozni vagy tanulni tud, ami hozzásegítheti őt ahhoz, hogy teljesebb, emberhez méltó életet élhessen.

További információk

 

Az Informatika a Látássérültekért Alapítvány levelezési listái

Az Infoalap terméktámogatásának részeként évek óta működtet különböző levelezési listákat.

További információk

 

Lapról Hangra

Lapról Hangra portál

Látó önkéntesek felolvasásában meghallgathatóvá válnak a nyomtatásban megjelenő újságcikkek.

Tovább a Lapról Hangra portálra

 

 

Az akadálymentességről kis- és középvállalkozásoknak

A Vodafone Digitális Díj logója

ORSZÁG LICENC

Most ingyenesen igényelhetők a JAWS for Windows, a ZoomText, a Fusion és a MAGic programok teljeskörű használatát lehetővé tevő licencek.

Licenc igénylés
Ország licenc szoftverek letöltési oldala
Kérdések és válaszok az ország licencről

 

Made by FortuNet
Az oldal tetejére