Ugrás a főoldalra
Ugrás a tartalomra
Hivatkozások aláhúzása
English summary

ICC Villáminterjú Péterfay Ferenccel

Péterfay FerencFerenc azon jelentkezők egyike, akik idén részt vehetnek az Online ICC tábor (Nemzetközi Számítógépes és Kommunikációs tábor) programjain, sőt a szabadidős szekcióban ő maga előadást is tart majd „Piano playing and listening” címmel.

Ferenc így mesél tanulmányairól: Orgonaszakos hallgató vagyok, most vettek fel nemrég az Egyházzene Tanszakra. Az általános iskolában magántanulóként tanultam. Középiskolai tanulmányaimat Baján a Szent László Általános Művelődési Központban végeztem el, zenét szintén Baján, az alapfokú zeneiskolában tanultam, majd felvételt nyertem a Zeneakadémiára. Aztán pedig egyházzene tanszakra, emellett pedig Pécsett Kántorképző tanfolyamra jártam.

Mi az érdeklődési köröd, mivel szeretsz foglalkozni a szabadidődben?

Általában zenét hallgatok, sétálok az udvaron, zongorázom, biciklizünk, de úszni is szeretek. Most nyáron is megyünk nyaralni, hamarosan például letekerjük a Balatonkört biciklivel.

Miért jelentkeztél az ICC táborba?

Örömmel ismerkedem, szeretem a nyelveket. Érdekel az informatika, a számítógéppel való foglalkozás. Kilenc éves korom óta használom a számítógépet, többek között ezért jelentkeztem a táborba.

Gratulálunk Ferencnek ahhoz, hogy idén ő lett – a hazai látássérült fiatalokat képviselő – három fős magyar csapat egyik tagja, az online megrendezésre kerülő ICC táborban.

 

Hír elküldése e-mail-ben űrlap mutatása

Informatika a Látássérültekért Alapítvány - Főoldal

Kiemelt információk

1% - SOK SZÁZ ESÉLY

Kérjük, hogy adója 1%-ának felajánlásával Ön is támogassa alapítványunk közhasznú tevékenységét!

Adószámunk: 18171776-2-42.

Átlagosan 4 adózó 1%-os felajánlásából már beszerezhető és felszerelhető egy használt számítógép, 12 felajánlásból egy képernyő nagyító szoftver, mellyel egy látássérült ember internetezni, e-mailezni, dolgozni vagy tanulni tud, ami hozzásegítheti őt ahhoz, hogy teljesebb, emberhez méltó életet élhessen.

További információk

 

Az Informatika a Látássérültekért Alapítvány levelezési listái

Az Infoalap terméktámogatásának részeként évek óta működtet különböző levelezési listákat.

További információk

 

Lapról Hangra

Lapról Hangra portál

Látó önkéntesek felolvasásában meghallgathatóvá válnak a nyomtatásban megjelenő újságcikkek.

Tovább a Lapról Hangra portálra

 

 

Az akadálymentességről kis- és középvállalkozásoknak

A Vodafone Digitális Díj logója

ORSZÁG LICENC

Most ingyenesen igényelhetők a JAWS for Windows, a ZoomText, a Fusion és a MAGic programok teljeskörű használatát lehetővé tevő licencek.

Licenc igénylés
Ország licenc szoftverek letöltési oldala
Kérdések és válaszok az ország licencről

 

Made by FortuNet
Az oldal tetejére