Ugrás a főoldalra
Ugrás a tartalomra
Hivatkozások aláhúzása
English summary

Hírek

Feliratkozás RSS-re
Az akadálymentesség világnapja

Az akadálymentesség világnapja

2023. május 18-án immáron tizenkettedik alkalommal rendezték meg az akadálymentesség világnapja akciót, amelynek célja, hogy beszéljünk és tanuljunk a digitális hozzáférésről, a befogadásról és a fogyatékossággal élő emberek helyzetéről a digitális világban.

bővebben
Mi mindent érhetünk el + 1 %-kal?

Mi mindent érhetünk el + 1 %-kal?

Az Informatika a Látássérültekért Alapítvány immár több mint húsz éve azért dolgozik, hogy a modern technika eszközeivel megkönnyítse a vak és gyengénlátó emberek mindennapjait.

bővebben
Cikkajánló – 2023. április

Cikkajánló – 2023. április

Kedves Olvasóink!

A Lapról hangra oldalon az áprilisban feltöltött cikkek között akad számos tudományos cikk a Világunk titkai kiadványból, utat mutató jó tanácsok a Glamour, valamint a Mai ige cikkei közül, és érkeztek érdekességek új kutatásokkal a Mindennapi pszichológiából és a Hihetetlen! magazinból. Ezek közül válogattuk ki soron következő cikkajánlónkat, fogadják szeretettel!

bővebben
Április 27-ig még a régi áron vásárolhat ESET licencet

Április 27-ig még a régi áron vásárolhat ESET licencet

Kedves ügyfeleink!

Szeretnénk felhívni a figyelmüket, hogy az ESET cég licencdíjainak közelgő árváltozása miatt, a hazai disztribútor cég még három napig, 2023. április 27-ig lehetőséget biztosít a június 30-ig lejáró licencek jelenlegi, 2012 óta érvényes árakon történő meghosszabbítására.

bővebben
Megjelent a Safari webböngésző használatáról szóló tananyag

Megjelent a Safari webböngésző használatáról szóló tananyag

Az Informatika a Látássérültekért Alapítvány új tananyagot jelentetett meg, amely a macOS Ventura 13 operációs rendszer Safari webböngészőjének használatát mutatja be. A tananyag kifejezetten a látássérült felhasználók számára készült, hogy segítséget nyújtson a böngésző megismerésében és funkcióinak elsajátításában.

bővebben
Cikkajánló – 2023. április

Cikkajánló – 2023. március

Kedves Olvasóink!

Márciusban is számtalan témában és számos kiadványból érkeztek hozzánk cikkek, amelyeket önkéntes felolvasóink választottak ki érdeklődésüknek megfelelően. Ezekből válogattuk ki márciusi cikkajánlónkat, fogadják szeretettel!

bővebben
Informatika a Látássérültekért Alapítvány - Főoldal

Kiemelt információk

1% - SOK SZÁZ ESÉLY

Kérjük, hogy adója 1%-ának felajánlásával Ön is támogassa alapítványunk közhasznú tevékenységét!

Adószámunk: 18171776-2-42.

Átlagosan 4 adózó 1%-os felajánlásából már beszerezhető és felszerelhető egy használt számítógép, 12 felajánlásból egy képernyő nagyító szoftver, mellyel egy látássérült ember internetezni, e-mailezni, dolgozni vagy tanulni tud, ami hozzásegítheti őt ahhoz, hogy teljesebb, emberhez méltó életet élhessen.

További információk

 

Lapról Hangra

Lapról Hangra portál

Látó önkéntesek felolvasásában meghallgathatóvá válnak a nyomtatásban megjelenő újságcikkek.

Tovább a Lapról Hangra portálra

 

 

ORSZÁG LICENC

Most ingyenesen igényelhetők a JAWS for Windows, a ZoomText, a Fusion és a MAGic programok teljeskörű használatát lehetővé tevő licencek.

Licenc igénylés
Ország licenc szoftverek letöltési oldala
Kérdések és válaszok az ország licencről

 

Made by FortuNet
Az oldal tetejére