Ugrás a főoldalra
Ugrás a tartalomra
Hivatkozások aláhúzása
English summary

Frissítés jelent meg a JAWS for Windows, a Fusion és a ZoomText 2021 és 2020 szoftverekhez

Örömmel jelentjük be, hogy elérhetővé vált a JAWS, a ZoomText és a kettőt egyesítő Fusion 2021 szoftverek november havi frissítése. Emellett a JAWS és a Fusion 2020 szoftverekhez is elérhetővé vált frissítés. A most megjelent frissítések mindegyike kiemelten fontos a JAWS Tandem szolgáltatás használata szempontjából.

A JAWS 2021 képernyőolvasó számos javítást kapott a Google Dokumentumok még jobb támogatásához. Szintén fejlettebbé vált a Chrome és az Edge böngészők támogatása. A 2021-es szoftververziók ezzel a frissítéssel fel lettek ugyan készítve a Windows 11 alapszintű támogatására is, azonban az új operációs rendszer felhasználói számára hosszabb távon mindenképpen a legújabb, 2022-es főverziók használatát javasoljuk.

Fontos változás történt a JAWS Tandem szolgáltatás elérésében, amely minden programverziót érint. A megnövelt biztonság érdekében a JAWS és Fusion 2021, valamint 2020 verziók felhasználói csak akkor tudnak a legújabb, 2022-es programverziót futtató számítógépekkel tandem kapcsolatba lépni, hogy ha telepítik ezt a novemberi frissítést. Szintén fontos továbbá, hogy a közeljövőben a Tandem kapcsolat létrehozásának lehetősége minden régebbi JAWS és Fusion verzióval megszűnik, beleértve a 2020 előtti összes főverziót. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a Tandem szolgáltatás eléréséhez minimum a 2020 vagy a 2021 november havi frissítésére, vagy a 2022 és későbbi főverziók futtatására lesz szükség. Így ez a jelentős változás várhatóan még az idén minden olyan felhasználót érinteni fog, akik éltek ennek a két távoli számítógépet összekapcsoló szolgáltatásnak az előnyeivel.

A ZoomText 2021-ben a kurzorkiemelés működése több alkalmazás használata esetén is javult, ideértve a Word-öt, a WordPad-et, a Jegyzettömböt, ill. a Google Chrome-ot és a Microsoft Edge-et is.

A 2021-es frissítésekről a már megszokott módon, automatikusan is értesítést kapnak a felhasználók a programtól. Ezzel szemben a JAWS és Fusion 2020 frissítéseit külön le kell töltenie mindenkinek, aki a jövőben is el kívánja érni a Tandem szolgáltatást ezzel a főverzióval.

Az új telepítőkészletek az alábbi linkeken, illetve honlapunk Letöltések/Szoftverek oldalán érhetők el.

 

A JAWS 2021.2111 letöltési hivatkozásai:

 

 

 

 

A JAWS 2020.2110 letöltési hivatkozásai:

 

 

 

 

A ZoomText 2021.2111 letöltési hivatkozásai:

 

 

 

A Fusion 2021.2111 letöltési hivatkozásai:

 

 

 

A Fusion 2020.2012 letöltési hivatkozásai:

 

 

 

Azon felhasználóinknak, akik az ország licenc program keretében egyetemes hitelesítő kódot kértek, nem szükséges új licencet igényelniük, mert az a meghosszabbított kétéves periódusa alatt megjelenő valamennyi támogatott szoftver verziófrissítését hitelesíti. Akik azonban még nem vették igénybe az ingyenes licencet, éljenek ezzel a lehetőséggel, és egy egyszerű webes űrlap kitöltésével igényeljék a használni kívánt szoftverhez a hitelesítési kódot az ország licenc weboldalán: http://akadalymentes.magyarorszag.hu

Kérjük, hogy kérdéseikkel és észrevételeikkel, forduljanak bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz.

Elérhetőségeink az alábbiak:

Telefon: +36 (1) 273-3188, +36 (70) 295-9288, e-mail: .

 

Budapest, 2021. november 23.

Informatika a Látássérültekért Alapítvány

 

Hír elküldése e-mail-ben űrlap mutatása

Informatika a Látássérültekért Alapítvány - Főoldal

Kiemelt információk

1% - SOK SZÁZ ESÉLY

Kérjük, hogy adója 1%-ának felajánlásával Ön is támogassa alapítványunk közhasznú tevékenységét!

Adószámunk: 18171776-2-42.

Átlagosan 4 adózó 1%-os felajánlásából már beszerezhető és felszerelhető egy használt számítógép, 12 felajánlásból egy képernyő nagyító szoftver, mellyel egy látássérült ember internetezni, e-mailezni, dolgozni vagy tanulni tud, ami hozzásegítheti őt ahhoz, hogy teljesebb, emberhez méltó életet élhessen.

További információk

 

Az Informatika a Látássérültekért Alapítvány levelezési listái

Az Infoalap terméktámogatásának részeként évek óta működtet különböző levelezési listákat.

További információk

 

Lapról Hangra

Lapról Hangra portál

Látó önkéntesek felolvasásában meghallgathatóvá válnak a nyomtatásban megjelenő újságcikkek.

Tovább a Lapról Hangra portálra

 

 

Az akadálymentességről kis- és középvállalkozásoknak

A Vodafone Digitális Díj logója

ORSZÁG LICENC

Most ingyenesen igényelhetők a JAWS for Windows, a ZoomText, a Fusion és a MAGic programok teljeskörű használatát lehetővé tevő licencek.

Licenc igénylés
Ország licenc szoftverek letöltési oldala
Kérdések és válaszok az ország licencről

 

Made by FortuNet
Az oldal tetejére