Ugrás a főoldalra
Ugrás a tartalomra
Hivatkozások aláhúzása
English summary

Felhívás a BeLin legújabb verziójának nyilvános tesztelésére

Örömmel értesítünk mindenkit, aki szereti, és rendszeresen használja az „Informatika a látássérültekért” Alapítvány által fejlesztett Beszélő Linuxot, hogy hamarosan megjelenik a BeLin legújabb, 5.0 verziója.

Az alapítvány közel egy éve dolgozik azon, hogy a korábbi verzióhoz képest még több hasznos újdonsággal és kényelmi funkcióval lássa el a BeLin-t.

Idén először a hagyományos GNOME asztali környezetre épülő változat mellett egy másik BeLin változat is kibocsátásra került, mely alapértelmezetten a MATE asztali környezetet használja. A MATE asztali környezetre épülő változattal azon BeLin felhasználók igényeinek igyekszünk megfelelni, akik szerették a BeLin 3.0 és az azelőtti BeLin kiadásokban használt GNOME verziók felhasználói felületét, illetve akik viszonylag kis teljesítményű számítógéppel rendelkeznek. (Pl. 2 GB, vagy annál kevesebb memória áll rendelkezésükre.)

Mielőtt elvégeznénk a BeLin 5.0 verzióján az utolsó „simításokat”, természetesen kíváncsiak vagyunk az Önök véleményére is. Kérjük, töltsék le weboldalunkról a BeLin 5.0 megfelelő tesztverzióját, teszteljék, tegyék próbára minden feladatnál, és osszák meg velünk véleményüket, tapasztalataikat a email címen.

Előre is köszönjük a segítségüket, hálásak vagyunk minden apró észrevételért, javaslatért. A BeLin 5.0, amelybe már beleépítjük az Önök által javasolt változtatásokat is, várhatóan októberben kerül nyilvános kiadásra.

„Informatika a látássérültekért” Alapítvány

Hír elküldése e-mail-ben űrlap mutatása

"Informatika a látássérültekért" Alapítvány - Főoldal

Kiemelt információk

Az Informatika a Látássérültekért Alapítvány levelezési listái

Az Infoalap terméktámogatásának részeként évek óta működtet különböző levelezési listákat.

További információk

 

Lapról Hangra

Lapról Hangra portál

Látó önkéntesek felolvasásában meghallgathatóvá válnak a nyomtatásban megjelenő újságcikkek.

Tovább a Lapról Hangra portálra

 

 

ORSZÁG LICENC

Most ingyenesen igényelhetők a JAWS for Windows, a ZoomText, a Fusion és a MAGic programok teljeskörű használatát lehetővé tevő licencek.

Licenc igénylés
Ország licenc szoftverek letöltési oldala
Kérdések és válaszok az ország licencről

 

Made by FortuNet
Az oldal tetejére