Ugrás a főoldalra
Ugrás a tartalomra
Hivatkozások aláhúzása
English summary

1%-os felhívás

Segítene szüleinek, nagyszüleinek, hogy a számítógéppel bejelentkezzenek időpontokra, ügyet intézzenek, bevásároljanak? Nemcsak az nehezíti a dolgát, hogy idős családtagjai nehezen barátkoznak meg az informatikával, hanem külön problémát jelent az is, hogy speciális eszközökre lenne szükségük?

Létezik olyan szoftver, amely a többszörösére is képes felnagyítani a képernyőn látható tartalmat? Van olyan program, amely fel is olvassa a monitoron látható információt, hogy idős családtagjainak ne kelljen fárasztaniuk a szemüket? Hol vannak azok a szakemberek, akik ismerik a képernyőnagyító és képernyőolvasó programokat, és türelmesek, elhivatottak, empatikusak a hozzájuk fordulókhoz? Nálunk, az „Informatika a látássérültekért” Alapítványnál találja meg azokat a szoftvereket, amelyek lehetővé teszik a vak és gyengénlátó emberek számítógép-használatát, és azokat a tanárokat, akik többéves tapasztalattal és a személyes érintettség meggyőző erejével oktatják e szoftverek használatát ügyfeleiknek. Kérjük, segítsen adója 1%-ának az „Informatika a látássérültekért” Alapítvány számára történő felajánlásával abban, hogy minél több vak és gyengénlátó ember számára adományozhassunk a számítógép-használathoz számukra nélkülözhetetlen szoftvereket!

Adószámunk: 18171776-2-42

„Informatika a látássérültekért” Alapítvány

Hír elküldése e-mail-ben űrlap mutatása

"Informatika a látássérültekért" Alapítvány - Főoldal

Kiemelt információk

1% - SOK SZÁZ ESÉLY

Kérjük, hogy adója 1%-ának felajánlásával Ön is támogassa alapítványunk közhasznú tevékenységét!

Adószámunk: 18171776-2-42.

Átlagosan 4 adózó 1%-os felajánlásából már beszerezhető és felszerelhető egy használt számítógép, 12 felajánlásból egy képernyő nagyító szoftver, mellyel egy látássérült ember internetezni, e-mailezni, dolgozni vagy tanulni tud, ami hozzásegítheti őt ahhoz, hogy teljesebb, emberhez méltó életet élhessen.

További információk

 

Az Informatika a Látássérültekért Alapítvány levelezési listái

Az Infoalap terméktámogatásának részeként évek óta működtet különböző levelezési listákat.

További információk

 

Lapról Hangra

Lapról Hangra portál

Látó önkéntesek felolvasásában meghallgathatóvá válnak a nyomtatásban megjelenő újságcikkek.

Tovább a Lapról Hangra portálra

 

 

Az akadálymentességről kis- és középvállalkozásoknak

A Vodafone Digitális Díj logója

ORSZÁG LICENC

Most ingyenesen igényelhetők a JAWS for Windows, a ZoomText, a Fusion és a MAGic programok teljeskörű használatát lehetővé tevő licencek.

Licenc igénylés
Ország licenc szoftverek letöltési oldala
Kérdések és válaszok az ország licencről

 

Made by FortuNet
Az oldal tetejére