Ugrás a főoldalra
Ugrás a tartalomra
Hivatkozások aláhúzása
English summary

Egyesült erővel a digitális akadálymentesítés ügyéért

Az alábbiakban olvashatják a hazánkban legnépszerűbb képernyőolvasó- és nagyító programok, a JAWS for Windows és a MAGic gyártójának, a VFO Group tagjaként működő The Paciello Groupnak a közleményét egy újabb jelentős lépésről, amelynek köszönhetően minden eddiginél nagyobb lendülettel fognak fejlődni a fogyatékkal élő embereket segítő támogató technikák a digitális akadálymentesítés területén.

Sajtóközlemény

A The Paciello Group bejelenti az interaktív akadálymentesítés terén tett újabb lépéseit

A sajtóközlemény megjelenésének helye és ideje:

NASHUA, NH (USA) és ST. PETERSBURG, FL (USA), 2018. június 20.

Ma, a VFO Group tagjaként működő The Paciello Group (TPG), amely jó hírnévnek örvend a támogatótechnikát forgalmazó vállalatok piacán, bejelentette stratégiai kibővülését, gyarapodását az Interactive Accessibility céggel, amely jelentős eredményeket ért el a digitális akadálymentesítés területén. Ezentúl a két szervezet egyesült erővel forradalmasítja a digitális technológiát a fogyatékkal élő felhasználók számára. Ez a gyarapodás jelentős mértékben hozzájárul ahhoz, hogy megerősödjön a VFO pozíciója a világ vezető támogatótechnikai gyártójaként.

"Az Interactive Accessibility megnöveli, és kiterjeszti a TPG lehetőségét és kapacitását. Erőink egyesítésének köszönhetően ügyfeleink felülmúlhatatlan szolgáltatásokat és megoldásokat kapnak. Ez tökéletes összhangban van azzal a törekvésünkkel, hogy kiváló akadálymentesítési tanácsadást, megoldásokat és szolgáltatásokat nyújtsunk ügyfeleink számára." jelentette ki Matt Ater, a TPG vezérigazgatója.

„Rohamosan nő a támogatótechnikák piaca, amelynek célja a fogyatékkal élő ügyfelek és munkavállalók számára történő akadálymentes megoldások kidolgozása." – mondta Kathleen Wahlbin, az Interactive Accessibility elnöke és alapítója.

„Cégeink összeolvadása lehetővé teszi, hogy még tökéletesebb megoldásokat nyújtsunk ügyfeleink számára, és megőrizzük vezető szerepünket a támogatótechnikák piacán. Szervezetként mi leszünk a legalkalmasabbak arra, hogy megfeleljünk a hozzánk fordulók minden igényének az akadálymentes technológiák használata terén."

A TPG-ről

A TPG elkötelezetten dolgozik azon, hogy a különböző kormányzati szervek és intézmények akadálymentes megoldásokat nyújtsanak felhasználóik számára. Az akadálymentesítés megvalósításában, a támogatótechnikák beágyazásában segítjük a különböző szervezeteket.

Az Interactive Accessibility-ről

Az Interactive Accessibility tevékenységi köréhez tartozik az akadálymentes weboldalak, webes felületek, alkalmazások létrehozása valamint tanácsadás digitális akadálymentesítés témában. 2001 óta számos kormányzati szervvel, intézménnyel, céggel működtek együtt hatékonyan a digitális akadálymentesítés megvalósítása érdekében.

Sajtókapcsolat

Matt Ater, VFO/TPG
+1-877-775-9474
mater@paciellogroup.com

Hír elküldése e-mail-ben űrlap mutatása

"Informatika a látássérültekért" Alapítvány - Főoldal

Kiemelt információk

Az Informatika a Látássérültekért Alapítvány levelezési listái

Az Infoalap terméktámogatásának részeként évek óta működtet különböző levelezési listákat.

További információk

 

Lapról Hangra

Lapról Hangra portál

Látó önkéntesek felolvasásában meghallgathatóvá válnak a nyomtatásban megjelenő újságcikkek.

Tovább a Lapról Hangra portálra

 

 

ORSZÁG LICENC

Most ingyenesen igényelhetők a JAWS for Windows, a ZoomText, a Fusion és a MAGic programok teljeskörű használatát lehetővé tevő licencek.

Licenc igénylés
Ország licenc szoftverek letöltési oldala
Kérdések és válaszok az ország licencről

 

Made by FortuNet
Az oldal tetejére