Ugrás a főoldalra
Ugrás a tartalomra
Hivatkozások aláhúzása
English summary

Diktafon-adományozás

Négyszáz darab, egyenként kb. húszezer forint értékû diktafont adományoz az „Informatika a látássérültekért” Alapítvány látássérült magánszemélyeknek. Az adományozás feltétele a honlapjukon közzétett kérdõív kitöltése és visszaküldése, amelyek által az alapítvány hiteles adatokat szeretne gyûjteni a látássérült emberek körében az informatikai eszközök elterjedtségérõl és a használati szokásokról – a személyes adatok tiszteletben tartásával. Az adományozási program keretében kb. négyszáz darab diktafon kerül kiosztásra az értékelhetõ kérdõívet visszaküldõk között azok beérkezési sorrendjének megfelelõen, a készlet erejéig! Kétféle diktafont adományoz az alapítvány, a típusok neve: Simsline SVR-S200 és Cenix VR-P990, mindkettõ bolti ára hozzávetõlegesen húszezer forint. Elõbbi 16MB memóriával rendelkezik, mp3 formátumban tárol maximum 99 különbözõ felvételt és USB-csatlakozón kapcsolható a számítógéphez. Utóbbi memóriája 32MB, szintén rendelkezik USB-csatlakozóval és mindkét készülék rendkívül kis méretû, akár egy kézzel is kényelmesen használható.

Az adományozási programban csak látássérült magánszemélyek vehetnek részt, a kitöltött kérdõívhez csatolni kell egy, a látássérültséget igazoló okmány fénymásolatát (pl. MVGYOSZ tagsági igazolvány fényképes oldala). Az ûrlapokat november 30-ig kell postára adni kizárólag az „Informatika a látássérültekért” Alapítvány új postacímére: 1580 Budapest, Pf. 35.

A kérdõív letölthetõ az alapítvány honlapjának Diktafon adományozás, kérdõív oldaláról, illetve kérhetõ az MVGYOSZ tagegyesületeinél is. További információ kapható Molnár Ákos ügyfélszolgálati munkatárstól a címen vagy a (70) 295-9288-as telefonszámon.

Ugrás a Diktafon adományozás, kérdõív oldalra

 

Hír elküldése e-mail-ben űrlap mutatása

"Informatika a látássérültekért" Alapítvány - Főoldal

Kiemelt információk

1% - SOK SZÁZ ESÉLY

Kérjük, hogy adója 1%-ának felajánlásával Ön is támogassa alapítványunk közhasznú tevékenységét!

Adószámunk: 18171776-2-42.

Átlagosan 4 adózó 1%-os felajánlásából már beszerezhető és felszerelhető egy használt számítógép, 12 felajánlásból egy képernyő nagyító szoftver, mellyel egy látássérült ember internetezni, e-mailezni, dolgozni vagy tanulni tud, ami hozzásegítheti őt ahhoz, hogy teljesebb, emberhez méltó életet élhessen.

További információk

 

Az Informatika a Látássérültekért Alapítvány levelezési listái

Az Infoalap terméktámogatásának részeként évek óta működtet különböző levelezési listákat.

További információk

 

Lapról Hangra

Lapról Hangra portál

Látó önkéntesek felolvasásában meghallgathatóvá válnak a nyomtatásban megjelenő újságcikkek.

Tovább a Lapról Hangra portálra

 

 

Az akadálymentességről kis- és középvállalkozásoknak

A Vodafone Digitális Díj logója

ORSZÁG LICENC

Most ingyenesen igényelhetők a JAWS for Windows, a ZoomText, a Fusion és a MAGic programok teljeskörű használatát lehetővé tevő licencek.

Licenc igénylés
Ország licenc szoftverek letöltési oldala
Kérdések és válaszok az ország licencről

 

Made by FortuNet
Az oldal tetejére