Ugrás a főoldalra
Ugrás a tartalomra
Hivatkozások aláhúzása
English summary

Beszámoló az adományozási ünnepségrõl

Lezajlott alapítványunk 2007-es adományozási ünnepsége a Vakok Általános Iskolájának Nádor termében. Az alapítvány eddigi legnagyobb adományozási projektjében összesen 160 vak és gyengénlátó ember összesen 13,6 millió Ft értékben juthatott informatikai eszközökhöz. Az ünnepségen összesen négy darab Braille-kijelzõt, 20 darab OPAL digitális nagyítót, 75 darab JAWS for Windows és MAGic szoftvert, valamint szoftverfrissítéseket adtunk át a nyerteseknek, további 75 db jó minõségû, használt számítógépet pedig 2008 elsõ negyedévében szállítunk majd házhoz az ország egész területén.

Az alapítvány saját számítógép-adományozásához a Microsoft Magyarország Kft. is hozzájárult a gépeket mûködtetõ operációs rendszer biztosítása révén.

Az adományozott informatikai eszközök segítségével a vak és gyengénlátó emberek látó társaikkal egyenértékû számítógép-felhasználóvá válnak, tanulhatnak, munkát vállalhatnak, képesek lesznek internetezni és e-mailt küldeni.

Az ünnepséget zongorakoncert és újévi koccintás, majd állófogadás tette teljessé. A nyerteseknek ezúton is gratulálunk, és sok sikert kívánunk a nyeremény-eszközök használatához!

 

Hír elküldése e-mail-ben űrlap mutatása

"Informatika a látássérültekért" Alapítvány - Főoldal

Kiemelt információk

1% - SOK SZÁZ ESÉLY

Kérjük, hogy adója 1%-ának felajánlásával Ön is támogassa alapítványunk közhasznú tevékenységét!

Adószámunk: 18171776-2-42.

Átlagosan 4 adózó 1%-os felajánlásából már beszerezhető és felszerelhető egy használt számítógép, 12 felajánlásból egy képernyő nagyító szoftver, mellyel egy látássérült ember internetezni, e-mailezni, dolgozni vagy tanulni tud, ami hozzásegítheti őt ahhoz, hogy teljesebb, emberhez méltó életet élhessen.

További információk

 

Az Informatika a Látássérültekért Alapítvány levelezési listái

Az Infoalap terméktámogatásának részeként évek óta működtet különböző levelezési listákat.

További információk

 

Lapról Hangra

Lapról Hangra portál

Látó önkéntesek felolvasásában meghallgathatóvá válnak a nyomtatásban megjelenő újságcikkek.

Tovább a Lapról Hangra portálra

 

 

Az akadálymentességről kis- és középvállalkozásoknak

A Vodafone Digitális Díj logója

ORSZÁG LICENC

Most ingyenesen igényelhetők a JAWS for Windows, a ZoomText, a Fusion és a MAGic programok teljeskörű használatát lehetővé tevő licencek.

Licenc igénylés
Ország licenc szoftverek letöltési oldala
Kérdések és válaszok az ország licencről

 

Made by FortuNet
Az oldal tetejére