Ugrás a főoldalra
Ugrás a tartalomra
Hivatkozások aláhúzása
English summary

Az Infoalap adományozási pályázatokat hirdet

Az „Informatika a látássérültekért” Alapítvány – hagyományaihoz és célkitűzéseihez híven – idén is két nagyszabású pályázattal támogatja a vak és gyengénlátó embereket.

2013-ban két, párhuzamosan futó pályázatot hirdetünk meg, amelynek nyertesei a munkához, tanuláshoz és a szabadidő hasznos eltöltéséhez nélkülözhetetlen segédeszközökben részesülnek.

Alapítványunk jelmondata: „Tegyük együtt láthatóvá a világot!”.

1. Az „Audio eszközök adományozása” című pályázatban digitális diktafonokra és mikrofonos fejhallgatókra lehet pályázni. Újdonság, hogy a felhívással folyamatos adományozást indítunk, tehát aki megfelel a kiírás feltételeinek, az automatikusan elnyeri az igényelt eszközt, amelyet a kiértesítést követően személyesen vagy postai úton vehet át. Az adományozás a készlet erejéig tart, és az adománykéréseket a beérkezés sorrendjében szolgáljuk ki. A részletekért kérjük, látogassa meg az Audio eszközök adományozása weboldalunkat!

2. A „JAWS és MAGic szoftverlicencek és szoftverfrissítések adományozása” című adományozási pályázatunkban a JAWS for Windows 14.0 és a MAGic 11.0.4 professzionális segítő szoftverek legfrissebb, magyar nyelvű licenceit és szoftverfrissítéseit lehet igényelni.
A nemzetközileg is legelterjedtebb segítő szoftverek magyar változatai professzionális szolgáltatásokat nyújtanak felhasználóiknak, mindkettő tartalmazza a legkedveltebb Profivox beszédszintetizátort, és a JAWS mellé – szintén ingyenesen – biztosítjuk a több mint ötven nyelvet és nyelvváltozatot támogató Vocalizer hangokat is.
Viszont a korábban képviselt adományozási koncepcióinktól eltérően, most összefogást kell kérnünk pályázóinktól! Annak érdekében, hogy a közel 1.300 fős, eddig adományban részesült felhasználói tábor minden tagját hozzá tudjuk segíteni a legfrissebb szoftververziókhoz, valamint a közösséghez csatlakozni kívánókat még szélesebb körben vonhassuk be, pályázati díj formájában hozzájárulást kell kérnünk pályázóinktól. A pályázói hozzájárulás rendszere a felmerülő költségek olyan megosztását teszi lehetővé, mely jelentős mértékben képes tágítani az adományban részesülők körét. Célunk, hogy a korábbi évekhez képest sokkal több látássérült embert juttassunk lehetőséghez, hogy azok a pályázók is, akik még soha nem szerepeltek a támogatottak listáján, most végre hozzájuthassanak a megpályázott szoftverhez vagy frissítéshez. A részletekért kérjük, látogassa meg a JAWS és MAGic szoftverlicencek és szoftverfrissítések adományozása weboldalunkat!

Pályázatainkról információt kaphatnak honlapunkon a Pályázatok, Felhívások menüpont alatt, illetve e-mailen, telefonon vagy személyesen kérhetnek tájékoztatást az alapítvány ügyfélszolgálatán Molnár Ákos ügyfélszolgálatos munkatársunktól. (Elérhetőségek: e-mail cím: ; telefonszámok: +36 (1) 273-3188, +36 (70) 295-9288; irodánk címe: 1143 Bp., Ida u.7.)

Az „Informatika a látássérültekért” Alapítvány csapata

Hír elküldése e-mail-ben űrlap mutatása

"Informatika a látássérültekért" Alapítvány - Főoldal

Kiemelt információk

1% - SOK SZÁZ ESÉLY

Kérjük, hogy adója 1%-ának felajánlásával Ön is támogassa alapítványunk közhasznú tevékenységét!

Adószámunk: 18171776-2-42.

Átlagosan 4 adózó 1%-os felajánlásából már beszerezhető és felszerelhető egy használt számítógép, 12 felajánlásból egy képernyő nagyító szoftver, mellyel egy látássérült ember internetezni, e-mailezni, dolgozni vagy tanulni tud, ami hozzásegítheti őt ahhoz, hogy teljesebb, emberhez méltó életet élhessen.

További információk

 

Az Informatika a Látássérültekért Alapítvány levelezési listái

Az Infoalap terméktámogatásának részeként évek óta működtet különböző levelezési listákat.

További információk

 

Lapról Hangra

Lapról Hangra portál

Látó önkéntesek felolvasásában meghallgathatóvá válnak a nyomtatásban megjelenő újságcikkek.

Tovább a Lapról Hangra portálra

 

 

Az akadálymentességről kis- és középvállalkozásoknak

A Vodafone Digitális Díj logója

ORSZÁG LICENC

Most ingyenesen igényelhetők a JAWS for Windows, a ZoomText, a Fusion és a MAGic programok teljeskörű használatát lehetővé tevő licencek.

Licenc igénylés
Ország licenc szoftverek letöltési oldala
Kérdések és válaszok az ország licencről

 

Made by FortuNet
Az oldal tetejére