Ugrás a főoldalra
Ugrás a tartalomra
Hivatkozások aláhúzása
English summary

A WHO kérdőíve a leggyakrabban használt segédeszközökről

Napjainkban egyre több embernek van szüksége a mindennapi feladatai elvégzéséhez valamilyen segédeszközre. A segédeszközöket igénybe vevő emberek száma a következő évtizedekben csak nőni fog. Szomorú tény, hogy nagyon kevesen vannak azok, akik megkapják a számukra nélkülözhetetlen segédeszközöket.

A WHO a jelenlegi felmérésével azon az állapoton szeretne változtatni, amely szerint tíz emberből csupán egy jut hozzá a számára létfontosságú segédeszközhöz. Ahhoz, hogy ez ne maradjon tartós állapot, az Ön véleményére, tapasztalataira is szükség van!

Kérjük, töltse ki a WHO-nak a magyarul is elérhető kérdőívét a leggyakrabban használt segédeszközökkel kapcsolatban! A felmérés célja, hogy a világ különböző országaiban élő, eltérő szükségletekkel rendelkező felhasználóinak megkérdezésével összegyűjtse az 50 leggyakrabban használt segédeszközt. Ez a vizsgálat egy, korábban lezajlott kérdőív mintájára készül, a korábbi felmérés a leggyakrabban használt 50 gyógyszerre kérdezett rá.

Most Ön is elmondhatja a véleményét, mely segédeszközök könnyítik meg a hétköznapjait. Az 50 segédeszköz listáját a WHO közzéteszi, és figyelmébe ajánlja a tagországok kormányzati döntéshozóinak, az egészségügyi biztosítási rendszerek által támogatott gyógyászati segédeszközök listáját összeállító szakembereknek, és mindenkinek, aki szakemberként vagy érintett felhasználóként a számára vagy ügyfelei számára legalkalmasabb segédeszközöket keresi.

Kérjük, töltse ki az alábbi hivatkozáson elérhető kérdőívet, és ragadja meg az alkalmat, hogy elmondhatja tapasztalatait, igényeit! Az Ön véleménye is számít! Az Ön szavazata is kell ahhoz, hogy jobb, megfizethetőbb, gördülékenyebb legyen világszerte a segédeszköz-ellátás!

Ezzel a hivatkozással a kérdőív angol nyelvű felületét találja meg, itt át tudja állítani a kérdőív nyelvét magyarra.

 (A híranyagot az MVGYOSZ 2016. február 4.-én megjelent hírlevelének felhasználásával állítottuk össze.)

„Informatika a látássérültekért” Alapítvány

 

Hír elküldése e-mail-ben űrlap mutatása

Informatika a Látássérültekért Alapítvány - Főoldal

Kiemelt információk

1% - SOK SZÁZ ESÉLY

Kérjük, hogy adója 1%-ának felajánlásával Ön is támogassa alapítványunk közhasznú tevékenységét!

Adószámunk: 18171776-2-42.

Átlagosan 4 adózó 1%-os felajánlásából már beszerezhető és felszerelhető egy használt számítógép, 12 felajánlásból egy képernyő nagyító szoftver, mellyel egy látássérült ember internetezni, e-mailezni, dolgozni vagy tanulni tud, ami hozzásegítheti őt ahhoz, hogy teljesebb, emberhez méltó életet élhessen.

További információk

 

Az Informatika a Látássérültekért Alapítvány levelezési listái

Az Infoalap terméktámogatásának részeként évek óta működtet különböző levelezési listákat.

További információk

 

Lapról Hangra

Lapról Hangra portál

Látó önkéntesek felolvasásában meghallgathatóvá válnak a nyomtatásban megjelenő újságcikkek.

Tovább a Lapról Hangra portálra

 

 

Az akadálymentességről kis- és középvállalkozásoknak

A Vodafone Digitális Díj logója

ORSZÁG LICENC

Most ingyenesen igényelhetők a JAWS for Windows, a ZoomText, a Fusion és a MAGic programok teljeskörű használatát lehetővé tevő licencek.

Licenc igénylés
Ország licenc szoftverek letöltési oldala
Kérdések és válaszok az ország licencről

 

Made by FortuNet
Az oldal tetejére