Ugrás a főoldalra
Ugrás a tartalomra
Hivatkozások aláhúzása
English summary

A vártnál kevesebben igényelték eddig a MAGic frissítését

150-bõl alig negyvenen válaszoltak eddig alapítványunk megkeresésére a MAGic képernyõnagyító program ingyenes frissítésével kapcsolatban. Idei adományozási akciónk részeként a MAGic program minden magánszemély felhasználója ingyenesen hozzájuthat a program új, 10.5-ös honosított verziójához, amelynek javult a beszédtámogatási funkciója, kényelmesebb az internetes böngészés, illetve fejlõdött a Microsoft Office-szoftverek támogatása is. Az új verzióhoz való hozzáféréshez külön pályázati adatlapot sem volt szükséges benyújtani, alapítványunk szeptemberben minden MAGic szoftver tulajdonosát postai úton egyenként megkereste.

Az így kapott levélre azonban kb. 150-bõl eddig csak negyvenen válaszoltak, kérjük, hogy aki szeretne hozzájutni a MAGic legújabb verziójához, a kapott levelet értelemszerûen kitöltve küldje vissza számunkra a 1580 Budapest, Pf. 35-ös címre.

Adományozási pályázatunk ettõl független része lezárult, köszönjük a beküldött adatlapokat. Jelenleg is tart a beérkezett pályázatok feldolgozása és elbírálása, a nyerteseket november végéig postán értesítjük, illetve a nyertesek névsorát honlapunkon közzétesszük.

 

Hír elküldése e-mail-ben űrlap mutatása

"Informatika a látássérültekért" Alapítvány - Főoldal

Kiemelt információk

1% - SOK SZÁZ ESÉLY

Kérjük, hogy adója 1%-ának felajánlásával Ön is támogassa alapítványunk közhasznú tevékenységét!

Adószámunk: 18171776-2-42.

Átlagosan 4 adózó 1%-os felajánlásából már beszerezhető és felszerelhető egy használt számítógép, 12 felajánlásból egy képernyő nagyító szoftver, mellyel egy látássérült ember internetezni, e-mailezni, dolgozni vagy tanulni tud, ami hozzásegítheti őt ahhoz, hogy teljesebb, emberhez méltó életet élhessen.

További információk

 

Az Informatika a Látássérültekért Alapítvány levelezési listái

Az Infoalap terméktámogatásának részeként évek óta működtet különböző levelezési listákat.

További információk

 

Lapról Hangra

Lapról Hangra portál

Látó önkéntesek felolvasásában meghallgathatóvá válnak a nyomtatásban megjelenő újságcikkek.

Tovább a Lapról Hangra portálra

 

 

Az akadálymentességről kis- és középvállalkozásoknak

A Vodafone Digitális Díj logója

ORSZÁG LICENC

Most ingyenesen igényelhetők a JAWS for Windows, a ZoomText, a Fusion és a MAGic programok teljeskörű használatát lehetővé tevő licencek.

Licenc igénylés
Ország licenc szoftverek letöltési oldala
Kérdések és válaszok az ország licencről

 

Made by FortuNet
Az oldal tetejére